Εργασία

24/04/2019 - 16:22

Λιμενικό: Διαγωνισμός για εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων-Λιμενοφυλάκων

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr), η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σε αυτήν αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση -υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 06/05/2019 έως και την Τετάρτη 15/05/2019.

Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν και να υπογράψουν τη συγκεκριμένη αίτηση αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής και την υποβάλλουν ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία και πλήρη δικαιολογητικά από 06/05/2019, ημέρα Δευτέρα, έως και 16/05/2019, ημέρα Πέμπτη, στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη - Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «συνίσταται στους υποψήφιους να αποστείλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά το ταχύτερο δυνατόν, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, σε περίπτωση που διαπιστωθούν ελλείψεις από την αρμόδια Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του εν λόγω διαγωνισμού».

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ 

 

Επισυνάπτεται η σχετική προκήρυξη

 

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Προκήρυξη 1.12 MB

Μοιράσου το άρθρο!