Εργασία

23/06/2021 - 15:26

Ο πίνακας των υποψηφίων στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Eκδόθηκε ο πίνακας των υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων

Eκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφονται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να μελετήσουν ενδελεχώς τις παρεχόμενες οδηγίες.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): ikanoipke2021@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) που θα λάβουν από τα Εξεταστικά Κέντρα των στρατιωτικών σχολών ΣΣΕ - ΣΝΔ - ΔΑΕ - ΣΣΑΣ - ΣΜΥ, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λιμενικού (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ).

Τα προαναφερόμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λιμενικού (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου ΛΣ - ΕΛΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 - Ε2.

Μοιράσου το άρθρο!