Εργασία

07/06/2019 - 09:08

Προκήρυξη ΑΣΕΠ 3Κ/2018 - Αποτελέσματα για το Δήμο Λέσβου και... μια μεγάλη έκπληξη!

Αναλυτικά τα ονόματα για τις κατηγορίες ΥΕ/ΔΕ / ΤΕ/ ΠΕ

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

 Το Lesvosnews.net στους πίνακες που ακολουθούν σας παρουσιάζει όσους διορίζονται στο Δήμο Λέσβου και στη ΔΕΥΑΛ  για τις κατηγορίες ΥΕ (Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης) ,  ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) και ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) .

Όπως θα δείτε ανάμεσα στα ονόματα όσων διορίζονται στην κατηγορία ΠΕ  είναι και ο κ.  Παναγιώτης Χριστόφας  (Πολιτικός Μηχανικός) που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης. Ασφαλώς και ο διορισμός του δεν έχει καμία σχέση με εκλογές κτλ καθώς η όλη διαδικασία του διαγωνισμού ξεκίνησε το 2018 και είναι από τον  ΑΣΕΠ.  Το ερώτημα είναι αν ο κ. Παναγιώτης Χριστόφας θα αποδεχθεί τον διορισμό του ή αν θα εξακολουθήσει να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο τεχνικό του γραφείο. 

ΥΕ

ΔΕ

τε

πε

Μοιράσου το άρθρο!