Εργασία

20/01/2012 - 18:09

Πρόσληψη εκπαιδευτών σε Δημόσια ΙΕΚ

yle="text-align:justify;">Την πρόσληψη εκπαιδευτών που θα καλύψουν τις ανάγκες κατάρτισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ του Εαρινού εξαμήνου 2011-2012, ανακοίνωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Οι υποψήφιοι που θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία των μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών), για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα Δ.Ι.Ε.Κ.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που έχουν ήδη συνεργαστεί στο Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2011 – 2012 με το ίδιο Ι.Ε.Κ., δεν χρειάζεται να επανυποβάλουν τα ίδια δικαιολογητικά που υπάρχουν στο φάκελό τους. Αρκεί η υποβολή της αίτησης με συνημμένο βιογραφικό σημείωμα.

Κατά την επιλογή συνεκτιμώνται η εργασιακή εμπειρία, η διδακτική εμπειρία, η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν, οι συναφείς με το αντικείμενο μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η απόδοση, η συνέπεια και η διάθεση συνεργασίας στην περίπτωση προηγούμενης απασχόλησης στο Ι.Ε.Κ., τα κοινωνικά κριτήρια.

Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς δε θα γίνουν δεκτές. Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο 213-131-1575.

 

Lesvosnews συνεργασία με:

Μοιράσου το άρθρο!