Lifestyle

16/03/2016 - 11:55

5 makeup tricks που θα σε κάνουν να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί

Α

νεξάρτητα από το πόσο καφέ θα πιεις για να ξυπνήσεις το πρωί(σίγουρα θα χρειαστείς μια μεγάλη ποσότητα), η λύση που θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια ακόμη και με λίγες ώρες ύπνου, ξεγελώντας τους γύρω σου, δεν είναι άλλη από το μακιγιάζ!

 
Πάμε να δούμε, λοιπόν, 5 «σωτήρια» makeup tricks για τα δύσκολα πρωινά σου...
 
 
- Ξεκίνα σωστά: Κρύο νερό
Προσπάθησε να πλύνεις το πρόσωπό σουόχι με χλιαρό αλλά κρύο νερό, που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει λιγότερο πρησμένη. Το κρύο νερό συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνοντας το οίδημα και την ερυθρότητα μέσω της αύξησης της ροής του αίματος.
 
- Κοκτέιλ λάμψης
Μπορείς να αναμείξεις μια σταγόνα από την κρέμα λάμψης ή το highlighter με το foundation και να το εφαρμόσεις απαλά σε όλο το πρόσωπό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα του δώσεις μια μικρή λάμψη.
 
- Η κούραση φαίνεται στα μάτια σου...
Ειδικά για την περιοχή των ματιών, μπορείς να κάνεις ένα συνδυασμό με την κρέμα ματιών , το primer και το concealer, το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις ταμποναριστά και σε άλλες περιοχές του προσώπου σου. Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξέρεις πως το κλειδί της επιτυχίας είναι να εφαρμόζεις το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια σου σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο!
 
- Ξέχνα τα κλάσικά
Δοκίμασε να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου με μια μπλε και όχι μαύρη μάσκαρα , που θα κάνει το βλέμμα σου πιο φωτεινό και ξεκούραστο!
 
- Βάλε χρώμα
Δώσε ένα χρώμα υγείας στα ζυγωματικά σου και κάνε το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο φρέσκο, φορώντας ένα απαλό ροζ ρουζ ή ματ bronzer .
 
 
Πηγή: www.queen.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!