Lifestyle

23/05/2016 - 08:12

Αυτή την πούδρα θα τη λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι

&n

bsp;

Από τη νέα σειρά μακιγιάζ Savage Escape του YSL, ξεχωρίσαμε το νέο καλοκαιρινό φετίχ: την πιο αέρινη και διάφανη πούδρα για φυσικό bronze look.

Λέγεται Les Sahariennes Bronzing Stones, φέρει την υπογραφή Yves Saint Laurent και ντύνει το πρόσωπό μας με την αέρινη γοητεία και το ελεύθερο πνεύμα της αφρικανικής σαβάνας: Σύννεφα σκόνης που αιωρούνται στο ζεστό ουρανό, μαλλιά που ανεμίζουν ανέμελα, πόδια που βυθίζονται πάνω στη χρυσή άμμο, κάτω από τον καυτό ήλιο, ατέλειωτο ταξίδι στα χρώματα του καλοκαιριού.
 
Όλα αυτά αιχμαλωτίζονται μέσα στην πολυτελή συσκευασία αυτής της διάφανης πούδρας, που χαρίζει στο πρόσωπο τη λάμψη του ήλιου.
Με δικό της απλικατέρ, εφαρμόζεται εύκολα στο δέρμα, ενώ χάρη στην πρωτοποριακή τεχνική μικρο-κονιορτοποίησης, χαρίζει αέρινη υφή, χρυσαφένια λάμψη, φυσικό ηλιοκαμένο χρώμα και ματ αποτέλεσμα.
 
Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε τη Les Sahariennes Bronzing Stones, δεν υπάρχει περίπτωση να την αποχωριστείτε. Χάρη στην πρακτική της συσκευασία και το πινέλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χωρά στην τσάντα σας, θα σας ακολουθεί παντού: από τις καυτές μέρες στους δρόμους της πόλης μέχρι τις βόλτες στα δροσερά νησιά του Αιγαίου.


TIPS ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
• Απλώστε τη σε γυμνή επιδερμίδα ή πάνω από το foundation. Εφαρμόζει το ίδιο καλά.
• Για να πετύχετε το αγαπημένο σας bronze look ή το δημοφιλές contouring, επιλέξτε μια απόχρωση σε έναν τόνο πιο σκούρο από αυτόν της επιδερμίδας σας.
• Το πινέλο είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να απλώσετε την πούδρα σε όλο το πρόσωπο ή, αν θέλετε, να τονίσετε συγκεκριμένες περιοχές.

 

http://www.womantoc.gr/

Μοιράσου το άρθρο!