Lifestyle

03/12/2015 - 13:15

Προτάσεις ομορφιάς στην Ερμού, Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;"> 

 

 

Κάνοντας  μια βόλτα στη φθινοπωρινή Αγιάσο και στους καστανιώνες της συναντήσαμε μία ομάδα ανθρώπων που μας βοήθησαν να ανακαλύψουμε ένα σημείο ομορφιάς στο κέντρο της Μυτιλήνης. 

Στην Ερμού και  λίγο πριν από το ύψος της Μητρόπολης στεγάζεται το νέο κατάστημα της εταιρίας Refan, το οποίο αποτελεί έναν από τους κρίκους της μεγάλης αλυσίδας των 400 καταστημάτων της εταιρίας, σε όλη την Ευρώπη. Η επιτυχία της εταιρίας, όπως μας εξήγησε ο υπεύθυνος, βασίζεται στο τρίπτυχο ποιότητα εξειδίκευση και οικονομία, με στόχο να κάνει τα προϊόντα προσιτά και ελκυστικά στους πελάτες της. Η εταιρία Refan φροντίζει τόσο για την περιποίηση του προσώπου όσο και του σώματος σας, με φυτικά καλλυντικά και μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικά συστατικά, είναι εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργικά και εντελώς φιλικά προς την επιδερμίδα σας, δεδομένου ότι δεν περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες. 
 
Απέναντι από τη Refan, στον αριθμό 140 της Ερμού, άνοιξε περίπου πριν ένα χρόνο το κατάστημα FAIRY. Μια επίσκεψη σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει αφού θα βρείτε ένα πολύ ωραίο χώρο, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας! Ρούχα που εναρμονίζονται τόσο με τη φύση όσο και με επίσημες περιστάσεις σας περιμένουν στο συγκεκριμένο χώρο. Με νέες παραλαβές κάθε εβδομάδα το FAIRY προσφέρει ποιότητα αλλά και πολυτέλεια σε πολύ προσιτές τιμές!
Έχοντας μπει πλέον στο Δεκέμβρη και πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες με προτάσεις μόδας από τα καταστήματα FAIRY και Refan. Συνδυάστε τα προϊόντα τους για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα τόσο για εσάς όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η υψηλή ποιότητα και οι χαμηλές τιμές των προϊόντων τα καθιστούν ιδανικά και για δώρα.   
 
 
info: Refan Lesvos
καλλυντικά και αρώματα της «REFAN» με πλούσια περιεκτικότητα σε φυσικά – φυτικά συστατικά
τηλ:  2251 024040
ΕΜΡΟΥ 149 - Μυτιλήνη
facebook: refanlesvou
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!