Κοινωνία

15/12/2019 - 10:00

Γίνε Άγιος Βασίλης και έλα στην Αγιάσο στην γιορτή αλληλεγγύης!

Αν θες να βοηθήσεις τα παιδιά που έχουν ανάγκη γίνε Αγιος Βασίλης για μια μέρα, βάλε την κόκκινη στολή και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και έλα στην Αγιάσο την Κυριακή 15/12/2019 στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης!

Η διαδρομή θα γίνει μέσα στα γραφικά σοκάκια και ο τερματισμός στην πλατεία δημαρχείου, Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής παρά μόνο κουμπαράς για την Εθελοντική Οργάνωση "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Δήλωσε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6940002565 ή κάνε την εγγραφή σου την Κυριακή το πρωί από 10.00π.μ-11.30π.μ στο Καμπούδι στην πάνω μεριά του χωριού.
Σας προσκαλούμε σε μιά ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή!


Στο χώρο του Δημοτικού Πάρκου στην είσοδο του χωριού υποδεχόμαστε μικρούς και μεγάλους για μια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που συνδιάζουν πολιτισμό,εκπαίδευση και ψυχαγωγία!


Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Αγιάσου δεν θα έχει συνειδητά φανταχτερά στολίδια αλλά το μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης θα έχει γίνει από ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά από την εθελοντική ομάδα του visitagiasos.gr με στόχο την ενίσχυση της ιδέας του εθελοντισμού,της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,μουσικές,παρέλαση Άγιων Βασίλιδων, παραμύθια, πεντανόστιμα γλυκά και μπόλικη χρυσόσκονη από το εργαστήρι των ξωτικών θα συνθέσουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα αυτή την Κυριακή στην Αγιάσο!
Σας περιμένουμε!!!

Μοιράσου το άρθρο!