Κοινωνία

28/09/2012 - 06:43

Ο δίγαμος άντρας της Μυτιλήνης...

Ο δίγαμος άντρας της Μυτιλήνης,,,

yle="text-align: justify; ">O κ. Γιώργος Καλλονιάτης με επιστολή του προς το Lesvosnews.net περγάφει το "κακό χαμό" που επικρατεί στο Δήμο Λέσβου. Το πρώτο μέρος της επιστολής του αφορά μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας  για δίγαμο άντρα της Μυτιλήνης και το δεύτερο μέρος της επιστολής του αφορά θέματα τουρισμού. Δημοσιεύουμε σήμερα το πρώτο μέρος...που σίγουρα έχει την αστεία του πλευρά αλλά αποδεικνύει πως γραφειοκρατία και "Καλλικράτης στη Λέσβο" οδηγούν στο μπάχαλο!   "Άξιος " και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος που λέει ότι φταίει η τρόικα!!!!

Γράφει ο κ. Καλλονιάτης:

 

  Στις 17/09/12 έγινε μια αίτηση στο δημοτολόγιο για πιστοποιητικό  οικογενειακής κατάστασης μια φίλης μου η οποία είναι χωρισμένη από δεκαετίας και ο πρώην σύζυγος της είναι ξαναπαντρεμένος.

 Η έκπληξη της εν λογω κύριας ανέβηκε στο ζενίθ όταν στην οικογενειακή  κατάσταση που της έδωσαν φερόταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγο της ο όποιος συμφωνά με την οικογενειακή κατάσταση είναι δίγαμος.

 Εντοπίζοντας λοιπόν το λάθος επιστρέφει στον υπάλληλο και ζητεί διόρθωση και της υπόσχεται οτι σε δέκα μέρες θα είναι ολα διορθωμένα….

Μάταια! Και  σήμερα εντεκάτη ημέρα ο εν λογω υπάλληλος του δήμου Λέσβου ήταν άρρωστος, αλλά η οικογενειακή μερίδα της κύριας στο ίδιο κακό μπάχαλο.

 Αναζήτησε λοιπόν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο……….. ο όποιος την παρέπεμψε σε άλλον …. αρμοδιότερο ο όποιος με την σειρά του την παρέπεμψε στην τρόικα η οποία και ευθύνεται για όλη την δυσλειτουργία του δήμου …..

τελικά ούτε και σήμερα πηρέ την οικογενειακή  κατάσταση  και άγνωστο ποτε θα την παραλάβει….

εν κατακλείδι  ακόμα και στην Μυτιλήνη επειδή  οι  υπάλληλοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους (καταγραφή στοιχείων) η τρόικα φταίει.

 

Μοιράσου το άρθρο!