Κοινωνία

10/12/2018 - 09:25

Σοκαριστική καταγγελία σε χωριό της Λέσβου

yle="text-align: justify;">Μια σοκαριστική καταγγελία σε σχέση με τη συμπεριφορά ατόμου σε χωριό της νότιας Λέσβου είναι σε γνώση των αρχών.


Σύμφωνα με την καταγγελία άτομο που πιθανόν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα σφάζει και τρώει αδέσποτες γάτες και αδέσποτα σκυλιά.


Η καταγγελία έχει γίνει στην φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός», στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Πριν μερικές ημέρες έγινε αυτοψία κοντά στην οικία του ατόμου και βρέθηκαν κουφάρια από γάτες και σκύλους. Από την αυτοψία δεν μπόρεσε να διαπιστωθεί κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία καθώς είναι δύσκολο να αποδειχθεί από τα κουφάρια ζώων η ταυτότητα του δράστη.


Κάτοικος της περιοχής σε επικοινωνία που είχε με το Lesvosnews.net μας τόνισε ότι υπάρχει κλίμα φόβου και αυτό εμποδίζει πολλούς κατοίκους να κάνουν επώνυμη καταγγελία. Όπως μας ανέφερε ο κάτοικος της περιοχής όταν πριν από μερικές ημέρες τόλμησε να φωνάξει την Αστυνομία η απάντηση του συγκεκριμένου ατόμου (ως αντίποινα)  ήταν να γεμίσει το τοίχο του σπιτιού (του κατοίκου) με κόπρανα. Μας τόνισε ότι ο χώρος που διαμένει το συγκεκριμένο άτομο αποτελεί υγειονομική βόμβα! Γενικά η συμπεριφορά του – συνεχίζει ο κάτοικος της περιοχής – είναι άκρως αποκλίνουσα και ενοχλεί - τρομοκρατεί και τα παιδιά του χωριού.


Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομα του χωριού, την  ταυτότητα του ατόμου και δεν προβάλουμε φωτογραφίες από το χώρο που διαμένει το εν λόγω άτομο.

Οι φωτογραφίες είναι από τα κουφάρια ζώων που βρέθηκαν στην περιοχή.

Μοιράσου το άρθρο!