Βιβλίο

13/06/2012 - 14:05

Εμπρός για το Euro 2012 των εκδόσεων Αιολίδα

Το «ΕΜΠΡΟΣ για το EURO 2012» είναι η μοναδική έκδοση-αφιέρωμα στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αιολίδα» της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.». Ένα βιβλίο γεμάτο ιστορία, δόξα, χαρές, αλλά και απογοητεύσεις, αισιοδοξία για αυτά που έρχονται και προσμονή.

Η έκδοση περιέχει:

Συνεντεύξεις με τους παλιούς και τους νέους πρωταγωνιστές της εθνικής μας ομάδας:  Φερνάντο Σάντος, Σοφοκλή Πιλάβιο, Τάκη Φύσσα, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Νίκο Λυμπερόπουλο, Άγγελο Χαριστέα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Γιώργο Φωτάκη, Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κύρο Βασσάρα, Λάκη Νικολάου, Θόδωρο Ζαγοράκη, Όττο Ρεχάγκελ, Βασίλη Τσιάρτα, Ζήση Βρύζα, Κώστα Κατσουράνη, Τραϊανό Δέλλα, Άγγελο Μπασινά.

Το θαύμα στην Πορτογαλία το 2004: Ειδικό αφιέρωμα με αναμνήσεις, ανέκδοτες ιστορίες, ιστορικές φάσεις, παραλειπόμενα…

Χρηστικές πληροφορίες για το Euro 2012: Παρουσίαση των ομάδων, το πρόγραμμα και τα γήπεδα της οργάνωσης

 

Λίγα λόγια για την έκδοση:

 

«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν στην έκδοσή μας να διαβάσετε πράγματα που δεν θα διαβάσετε άλλου. Μετρήστε το αυτό που σας γράφω, γιατί πιστεύω ότι θ’ αποδειχθεί αληθινό. Εδώ θα βρείτε πρωτογενές δημοσιογραφικό υλικό αποκλειστικά... για σας! Και για το φετινό EURO, και για το παρασκήνιο του 2004 και του 2008. Φυσικά δεν λείπουν κι όλες οι απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για την εικόνα όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα γήπεδα της διοργάνωσης.

Κρατήστε μας! Κρατήστε μας στα χέρια σας, στο μυαλό σας και στη συνέχεια στο αρχείο και την αθλητική σας βιβλιοθήκη! Είμαστε καλή παρέα, θα δείτε...

Καλή ανάγνωση και ευχές να χαμογελάσετε και να κοιτάξετε ψηλά απ’ τις 8 Ιουνίου και μετά, με αφορμή την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας!!!»

Από τον πρόλογο των επιμελητών της έκδοσης, Γιάννη Δάρα και Παύλο Παπαδημητρίου

 

Η έκδοση στην τιμή των 10 € κυκλοφορεί σε όλα τα συνεργαζόμενα περίπτερα και τα κέντρα τύπου με το δίκτυο «Ευρώπη» και στη Μυτιλήνη στο κατάστημα «Οδός Αλκαίου», καθώς και σε όλα τα βιβλιοπωλεία του νησιού.

Μοιράσου το άρθρο!