Lifestyle

25/03/2023 - 23:03

Από τη Μυτιλήνη η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για την 25η Μαρτίου - Χιλιάδες likes

Λάκης Γαβαλάς: Η ανάρτηση του σχεδιαστή για την 25η Μαρτίου Δείτε την ανάρτηση του σχεδιαστή, που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Να γιορτάσει με τον δικό του τρόπο την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θέλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έστειλε το μήνυμά του για την ημέρα της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης.

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους 154 χιλιάδες ακολούθους του, εμφανίζεται ο ίδιος να ποζάρει μπροστά από ένα εκκλησάκι της Λέσβου, στο ιερό του οποίου είναι ζωγραφισμένη η ελληνική σημαία.

 

Φορά λευκό παντελόνι και μπλε τζάκετ, ενώ έχει ολοκληρώσει το λουκ με γυαλιά ηλίου και χρυσά βραχιόλια.  Στα χέρια του κρατά μία τσάντα που έχει πάνω της σχεδιασμένη την ελληνική σημαία.

«Ζήτω το Έθνος. ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. 25 Μαρτίου 2023», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Λάκης Γαβαλάς.

Τα likes έπεσαν «βροχή», με τους ακολούθους του να τον αποθεώνουν. «Την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο με το κατάλληλο ντύσιμο», «Είστε μοναδικός. Λίγοι Έλληνες τιμούν έτσι την Ελλάδα μας», «Για ακόμη μια φορά υπέροχος. Τιμά και δεν υποτιμά με την τέχνη του την πατρίδα μας», «Χρόνια πολλά και περήφανα αγαπημένε μας», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

Μοιράσου το άρθρο!