Lifestyle

10/11/2023 - 07:13

Απώλεια για τη Λέσβο...αποχώρησε η Βασιλειάννα Τελωνιάτη

Ποια διαγωνιζόμενη ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της από το “My Style Rocks” και ποια αποθέωσαν οι κριτές για το look της.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το “My Style Rocks” το απόγευμα της Πέμπτης (09/11) στον ΣΚΑΙ, ενώ για άλλη μια φορά είχαμε απρόοπτα.

Συγκεκριμένα, μία από τις διαγωνιζόμενες ανακοίνωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας.

Ο λόγος για την Βασιλειάννα Τελωνιάτη από την Λέσβο , την παίκτρια που μπήκε στο “My Style Rocks” μόλις την προηγούμενη βδομάδα.

 

Παρά το γεγονός ότι ήταν από τις “καινούργιες” κοπέλες, επέλεξε να αφήσει το ριάλιτι, και το ανακοίνωσε μόλις έκανε την πασαρέλα της.

Απευθυνόμενη στην Κατερίνα Καραβάτου, πριν περιγράψει το concept της, είπε: “Θα ήθελα πριν προχωρήσω, να επικοινωνήσω πως κάπου εδώ τελειώνει για μένα αυτό το ταξίδι του “My Style Rocks”. Έχουν προκύψει κάποια προσωπικοί λόγοι που πρέπει να διαχειριστώ εκτός παιχνιδιού και θα αποχωρήσω”.

“Έχει να κάνει καθαρά με την επαγγελματική μου ζωή και πώς μπορώ να το συνδυάσω με το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχω εκεί πέρα το μυαλό μου και το σώμα μου” εξήγησε η Βασιλειάννα.

Η παίκτρια δάκρυσε και αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης, χωρίς να συμμετάσχει στο διαγωνιστικό μέρος.

Διδάσκει τους κανόνες της “αθόρυβης πολυτέλειας”

Υπενθυμίζουμε ότι η  32χρονη παίκτρια με καταγωγή από τη Μυτιλήνη ζει στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια, όπως είπε η ίδια στο intro video που συνόδευσε την είσοδό της, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, που είναι το να δημιουργήσει ένα brand που θα εμπνέει τις γυναίκες να επιλέγουν ‘βιώσιμα’ μαγιό για το καλοκαίρι, αφού είναι κατασκευασμένα από δίχτυα ψαράδων και χαλιά.

Όσο για το πώς θα χαρακτήριζε το στιλ της, η Βασιλειάννα δήλωσε πως ακολουθεί την τάση της “αθόρυβης πολυτέλειας”, επιλέγοντας μίνιμαλ outfit που την κάνουν να δείχνει sexy, επιτυχημένη, φιλόδοξη και άνετη.

Μοιράσου το άρθρο!