Lifestyle

01/10/2020 - 17:23

Ειρήνη Στεριανού: Η ροζ φώτο και η καραντίνα στη Μυτιλήνη

Η Ειρήνη Στεριανού, η μελαχρινή καλλονή που τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε για την εμπειρία της στο ριάλιτι, την καθημερινότητά της μετά το GNTM αλλά και τη ροζ φωτογραφία της που έχει διαρρεύσει…

 

Η Ειρήνη Στεριανού ανέφερε: «Το παιχνίδι με βοήθησε σε κάποιες δουλειές, ώστε να με προτιμάνε και να με επιλέγουν πιο εύκολα. Δε μου άρεσε η γυμνή φωτογράφιση. Εγώ δε θα το έκανα. Πρόβαλαν τα παιδιά σαν ένα κομμάτι κρέας. Αυτό δε μου άρεσε. Θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι για να πάρω το αίμα μου πίσω. Είχα αδικηθεί πάρα πολύ. Σε έκαναν να πιστεύεις πως αυτό που σου λένε είναι και το σωστό. Σου κάνουν πλύση εγκεφάλου.»!

Και πρόσθεσε:«Κάτι ανάλογο με ροζ φωτογραφία έχει συμβεί και σε μένα. Συνέβη μετά την καραντίνα με μια φωτογραφία που έχει υποστεί και επεξεργασία. Μπορώ να καταλάβω οποιαδήποτε κοπέλα το έχει περάσει. Έχω κινηθεί νομικά, είμαι σε καλό δρόμο. Η φωτογραφία αυτή έφτασε στο κινητό μου μέσω Instagram, από έναν άκυρο. Η διαρροή έχει γίνει από πρώην σύντροφό μου.»!

Και υπογράμμισε: «Ήμουν στη Μυτιλήνη τότε, ήταν μετά την καραντίνα. Και μου έστειλαν αυτή τη φωτογραφία. Ήμουν χάλια, ήμουν στο δωμάτιό μου κλεισμένη και έκλαιγα. Περίμενα πως και πώς να γυρίσω για να πάω στον δικηγόρο μου να δούμε πως θα κινηθούμε. Έχω κάνει αρκετές μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και στο συγκεκριμένο άτομο. Υπάρχουν στιγμές το βράδυ που ξυπνάω και το σκέφτομαι. Εμένα δεν το ξέρουν οι γονείς μου. Από εδώ θα το μάθουν»!

Μοιράσου το άρθρο!