Lifestyle

04/02/2021 - 21:19

Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών κατά του Πέτρο Φιλιππίδη  για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια (βίντεο)

Τη διαγραφή του κ. Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν οι κυρίες Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη καταγγέλοντας τον ηθοποιό για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια.

Οι τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του Πέτρο Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.»

Και οι τρεις γυναίκες ζητούν τη διαγραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Στο νοσοκομείο για δεύτερη μέρα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία", μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Συγκεκριμένα, στις 17:30 περίπου της Τετάρτης ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Ψυχικό, μπροστά στη σύζυγό του, η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους. Το επεισόδιο φέρεται να προκλήθηκε μετά από υψηλή πίεση και τη μεγάλη ένταση των τελευταίων ημερών.

Ενώ το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του, η οικογένειά του έβγαλε ανακοίνωση χθες με την οποία ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης "εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου".

Μοιράσου το άρθρο!