Lifestyle

23/10/2023 - 16:09

Γάμος Στέφανου Κασσελάκη: Πόσο κόστισαν οι εντυπωσιακές βέρες ... Ζαλίζει το ποσό....

Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε για τις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ στην Νέα Υόρκη και όχι στα Χάμπτονς όπως είχε γραφτεί.ν. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε υπογράψει ήδη σύμφωνο συμβίωσης και μετά από περίπου 4 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τελέσουν τον γάμο τους σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μόνο με ανθρώπους από το περιβάλλον του.

Ρεπορτάζ του «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι αγόρασαν τις βέρες από γνωστό οίκο πολυτελών κοσμημάτων.

«Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι fake news. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk). Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Σημείο Μηδέν, αλλά και το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου και εκεί ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε για πρώτη φορά με τη βέρα στο δεξί του χέρι.

Πανάκριβες βέρες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου διεθνή οίκου, του Cartier. Η μία κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι. Οι πιο λεπτές βέρες κοστίζουν 1.440 ευρώ η μία.

Μοιράσου το άρθρο!