Lifestyle

23/09/2021 - 06:49

GNTM: Πέρασε η σωσίας της Τζούλιας Αλεξανδράτου από τη Λέσβο! Δείτε φωτογραφίες

Έκλεψε τις εντυπώσεις η 19χρονη Μαρία από την Μυτιλήνη στις χθεσινές auidition του GNTM με το παρουσιαστικό της.

Η πανέμορφη Μαρία μάλιστα δεν ενθουσίασε μόνο τους κριτές του GNTM αλλά και τους πρώην παίκτες του διαγωνισμού που βρίσκονται στα παρασκήνια.

Πριν καν βρεθεί απέναντι από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μοντέλων του Star, η Μαρία συνομίλησε με τον Αντρέα και τον Έντουαρντ που συμμετείχαν στην προηγούμενη σεζόν του GNTM. Οι δυο τους της αποκάλυψαν ότι την παρατηρούν ώρα και την θεωρούν πολύ όμορφη με ωραία χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κουμαρά  είναι αθλήτρια του στίβου, ζει στα Δάφια Καλλονής και δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο μόντελινγκ. Ξανθιά, με όμορφα γατίσια μάτια και καλές αναλογίες μοντέλου «σαν αλεπού» την χαρακτήρισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Είσαι η ομορφότερη γυναίκα που πέρασε απ’ τις auditions» της σχολίασαν οι κριτές η οποία δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την ομορφιά της. Τα μόνα αρνητικά σχόλια που άκουσε στη συνέχεια είχαν να κάνουν με τα φρύδια της αλλά και το περπάτημα της, πράγματα τα οποία ωστόσο διορθώνονται και δεν ανησυχήσαν του κριτές.

Η audition της Μαρίας δεν πέρασε απαρατήρητη και από το Twitter στο οποίο οι χρήστες του διαδικτύου την συνέκριναν με την Τζούλια Αλεξανδράτου λόγω της φυσικής της ομορφιάς.

 

Δείτε φωτογραφίες του 19χρονου μοντέλου αλλά και την audition της:

f

r

 

e

we

 

s

Μοιράσου το άρθρο!