Lifestyle

08/09/2021 - 06:33

H Μαριάνθη από την Μυτιλήνη στο Bachelor - Το ούζο και ο "γκαζμάς" (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε χθες  Τρίτη (07/09) ο δεύτερος κύκλος του "The Bachelor", του ριάλιτι αγάπης του Alpha.

Ο φετινός εργένης που θα διεκδικήσουν οι 21 κοπέλες είναι ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο "Survivor 4".

Στο επίσημο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι, ο ηθοποιός μάς συστήνεται ως ο νέος "Bachelor" και αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία".

Ανάμεσα στις 21 παίκτριες που διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη είναι και η Μαριάνθη από την Μυτιλήνη.

Η Μαριάνθη παρουσιάζεται ως εξής:

φφ

Μαριάνθη, 20

(Σπουδάστρια Νοσηλευτικής)

Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν προσωπικότητα και ξέρουν πως να διαχειριστούν μια σχέση! Όπως η ίδια δηλώνει, δεν θέλει ο άντρας να είναι γκασμάς! Έτσι λένε τους στενόμυαλους άντρες στη Μυτιλήνη από όπου κατάγεται. Της αρέσει η ασφάλεια και η ηρεμία σε μια σχέση. Έχει «χορτάσει» απιστία και είναι κάτι που δεν θέλει να της ξανασυμβεί.

 

--
Η Μαριάνθη ήταν αποφασισμένη και ετοιμόλογη με στόχο να εντυπωσιάσει  τον Αλέξη Παππά.


Η Μαριάνθη ήρθε από την Μυτιλήνη και του έφερε δώρο ούζο. Εκεί που κάθονταν και συνομιλούσαν, ο ίδιος πιάστηκε εξαπίνης όταν η Μαριάνθη του ανέφερε: «Δεν μου κάνεις για γκαζμάς.» Ο Bachelor δεν μπορούσες να καταλάβει αν το λέει για καλό ή κακό με την ίδια να του εξηγεί: «Εμείς στην Μυτιλήνη λέμε γκαζμάδες αυτούς που έχουν κλειστό μυαλό.» Ο Αλέξης Παππάς αρκέστηκε να της πει ότι με τόσα ταξίδια που έχει κάνει, μόνο κλειστόμυαλος δεν μπορεί να είναι.


Τολμηρή η Μαριάνθη για πρώτο ραντεβού.

 

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το άρθρο!