Lifestyle

14/08/2019 - 14:30

H Πένυ Αγοραστού στην "εξωτική" Ερεσό

Στην Ερεσό βρέθηκε η ηθοποιός Πένυ Αγοράστου και ανέβασε σχετική φωτογραφία στα social media γράφοντας:

"Εδώ στην εξωτική Ερεσό..

#eresos #eresos_lesvos #lesvos #vacation #island #hawaii #greece"

Είναι φανατική θαυμάστρια του νησιού μας και έχει έρθει και στο παρελθόν στη Λέσβο.

Η Πένυ Αγοραστού έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τη σειρά  «Έλα στην θέση μου» υποδύεται την Λατάνια, η καυτή γραμματέας που επεμβαίνει παντού! 

Η Πένυ Αγοραστού, γεννήθηκε στην Αθήνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα συνδύασε το επάγγελμα της αεροσυνοδού και της ηθοποιού... 

Την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «TV Weekend» με την Ελένη Φωτοπούλου στο Alter, και μετά το «μαύρο» που έπεσε στον τηλεοπτικό σταθμό για χρέη στο δημόσιο άλλαξε πορεία και έγινε αεροσυνοδός.


Η κοκκινομάλλα με όμορφο χαμόγελο υποδέχονταν καθημερινά τους επιβάτες στις πτήσεις για Ευρώπη με ευγένεια. Μάλιστα, μετά από την εκπαίδευση που έλαβε, είχε «ανοίξει» τα φτερά της ταξιδεύοντας σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ζώντας έντονα την αλλαγή επαγγελματικής ρότας.

Οι γνώσεις ξένων γλωσσών και το όμορφο παρουσιαστικό της είχαν χαρίσει τη θέση στο ιπτάμενο πλήρωμα αεροσκαφών ελληνικής αεροπορικής εταιρίας.

Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Φαίη Σκορδά και εργάστηκε στο Αlter από το 2009 έως το 2011. «Κάθε ημέρα για τρία χρόνια πήγαινα στο κανάλι και έκανα συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, σπικάζ και μόνταρα. Τη Φαίη Σκορδά τη θαυμάζω και την αγαπώ πολύ» υποστήριζε σε παλιότερη συνέντευξη της με νοσταλγία.

Μετά βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες στο πάνελ της Ελένης Φωτοπούλου στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο, και στις καλοκαιρινές διακοπές του σταθμού έλαβε μέρος στην εκπομπή «Summer Live», και έκανε περάσματα από τη μεσημεριανή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που τότε ήταν και αυτή στο Alter.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πένυ Αγοραστού έχει ασχοληθεί με το άθλημα της ξιφασκίας και είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής «Μοντέρνοι Καιροί». Το μεγάλο της όνειρο όμως ήταν πάντα η υποκριτική.  Σε ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Ολλανδία ένας παραγωγός την είδε στο δρόμο και της πρότεινε να παίξει στο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας καφέ. Το δέχτηκε, και μάλιστα πληρώθηκε πολύ καλά για μόλις τέσσερις ώρες γύρισμα στο κέντρο του Άμστερνταμ. Επίσης εμφανίστηκε σε τρία διαφορετικά επεισόδια της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου, και συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Το σόι σου» και στην «Εθνική Ελλάδος» 

Μοιράσου το άρθρο!