Lifestyle

14/04/2021 - 12:30

Η Μαργαρίτα επέστρεψε δριμύτερη – Για ποιον είπε «Γελάνε και οι πέτρες»

Η Μαργαρίτα επέστρεψε στο MasterChef πιο δυναμική από ποτέ.

Κι αν κάτι μας έλειψε έστω και για λίγο είναι το γέλιο της και οι «καυστικές» ατάκες της, οι οποίες όμως είναι αληθινές και γεμάτες χιούμορ.

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής καθώς όλοι οι συμπαίκτες της στενοχωρήθηκαν πολύ που αποχώρησε, θεωρώντας πως το λάθος που έκανε σε πιάτο αντιγραφής που ήταν και γλυκό, ήταν απλώς μία κακή μέρα της Μαργαρίτας.

Της δόθηκε όμως δεύτερη ευκαιρία και έτσι η Μαργαρίτα ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα απόψε κανείς από τους έξι παίκτες που κλήθηκαν να μονομαχήσουν δεν την επέλεξε.

Η Μαργαρίτα λίγο έλειψε όμως αναφέρθηκε με πικρία για πρώην συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα για την Κωνσταντίνα.

Οι δύο κοπέλες έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι και μάλιστα, όπως είπε η Μαργαρίτα, μία φορά κατά το παρελθόν που μίλησε άσχημα για εκείνη, πήγε και της ζήτησε συγνώμη, νιώθοντας τύψεις.

Όταν όμως η Μαργαρίτα αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι είχε όλο τον χρόνο για να δει όσα δεν μπορούσε όσο καιρό διαγωνιζόταν. Και διαπίστωσε πως η Κωνσταντίνα είχε πει πολλά πίσω από την πλάτη της που φυσικά δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Σήμερα λοιπόν την ώρα που η Κωνσταντίνα έπρεπε να επιλέξει έναν αντίπαλο για μαγειρική μονομαχία, η Μαργαρίτα «έδωσε ρέστα» με τις ατάκες της, όταν άκουσε ότι η Κωνσταντίνα ήταν ανάμεσα στον Τζιοβάνι και τον Παύλο!

Μιλώντας στην κάμερα, δεν μπορούσε ούτε και η ίδια να σταθεί από τα γέλια. «Λέει είμαι ανάμεσα στον Παύλο και τον Τζιοβάνι, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες. Ποιον Τζιοβάνι μ@ρή Κωνσταντίνα…», είπε γελώντας.

Δείτε το βίντεο

in.gr

Μοιράσου το άρθρο!