Lifestyle

06/05/2019 - 16:10

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη Λέσβο !

Σήμερα  το πρωί  (Δευτέρα  06/05), η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμογέλα", έφυγε από την Αθήνα και πήγε στη Λέσβο. Στο σημείο, να τονίσουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου, από τη μέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού δεν έχει κάτσει στην Αθήνα, αφού μετά το Πάσχα επισκέφτηκε την Κέρκυρα, και τώρα έφυγε πάλι για τη Λέσβο (και συγκεκριμένα στη Σκάλα Ερεσού)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια μπορεί να  δείχνει το πρόσωπο της παρουσιάστριας  ταλαιπωρημένο αλλά η λεζάντα με το μήνυμά της δίνουν τόνο αισιοδοξίας "Feels good to be back here", ήταν το μήνυμά της στη λεζάντα!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

 

Τα καλά νέα: 

Σύμφωνα με  πληροφορίες η παρουσιάστρια του OPEN πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Σίσσυ ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκπομπή "Έλα χαμογέλα", άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά καλά και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες πήραν απόφαση να συνεχίσουν αυτή την συνεργασία!

Μπορεί τα προσωπικά της Σίσσυς να μην είναι και στην καλύτερή τους φάση αλλά τα επαγγελματικά τείνουν από το καλό στο καλύτερο...

Μοιράσου το άρθρο!