Lifestyle

13/03/2022 - 16:44

MasterChef: Τι έκανε με το έπαθλο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε τι έκανε με τα χρήματα που κέρδισε στο MasterChef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη από τη Λέσβο είναι η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef, που κατάφερε να εντυπωσιάσει του κριτές με τις μαγειρικές τις δημιουργίες και κέρδισε το περσινό MasterChef.

H ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και, μεταξύ άλλων αποκάλυψε, τι ακριβώς έχει κάνει με το έπαθλο από το ριάλιτι μαγειρικής ενώ απέρριψε όσες τηλεοπτικές προτάσεις είχε τη φετινή σεζόν.


«Μετά τη νίκη στο MasterChef κάνω πραγματάκια αλλά δεν είμαι ακόμα σε κάποιο εστιατόριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ασχολήθηκα με κάτι άλλο πάνω στην μαγειρική και ήθελα να κάτσω λίγο, να πω την αλήθεια, μετά από τόσα χρόνια. Χρειαζόμουν να κάτσω στο σπίτι να απολαύσω την ηρεμία και τώρα ξεκινάω πάλι από την αρχή. Κουζίνα και δώσε πόνο», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Ήταν λίγο περίεργα στην αρχή με την δημοσιότητα, που σε αναγνωρίζει ο κόσμος και σου δείχνει την αγάπη του, αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζεις και σιγά σιγά μειώνεται αυτό», συμπλήρωσε.

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Δεν με νοιάζει και πολύ. Δεν είναι το όνειρο μου να είμαι στην τηλεόραση. Δεν καίγομαι για αυτό» πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του MasterChef.

MasterChef: Τι έκανε με το έπαθλο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη


Στη συνέχεια η νικήτρια του περσινού MasterChef ρωτήθηκε για το πώς σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως έχει φυλάξει στην άκρη το χρηματικό έπαθλο το οποίο μελλοντικά θα αξιοποιήσει για το όνειρό της.

«Το έπαθλο… απίστευτο. Το έχω κρατήσει καλά κρυμμένο, δεν το ακουμπάω και δεν το έχω πειράξει ακόμη. Αυτά τα χρήματα ήρθαν από τον ουρανό. Δεν ξέρω πως έγινε. Θα τα κρατήσω για το μέλλον μου και το όνειρό μου».

Τέλος, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκάλυψε πως ξόδεψε ένα μικρό μέρος των χρημάτων που κέρδισε: «Άρχισα να πηγαίνω σε εστιατόρια που είναι λίγο πιο ακριβά και που παλαιότερα δεν μπορούσα να πάω».

iefimerida.gr

Μοιράσου το άρθρο!