Lifestyle

24/06/2021 - 20:29

Μυτιλήνη: Το τρυφερό μήνυμα της Μιμής Ντενίση στην κόρη της για τα 21α της γενέθλια

Γιορτή είχε χθες η οικογένεια της Μιμής Ντενίση, αφού η κόρη της Μαριτίνα είχε τα γενέθλιά της και έγινε 21 ετών. 

Έτσι, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός που είναι στη Μυτιλήνη θέλησε να της ευχηθεί και μέσα από το instagram, αναρτώντας μια όμορφη φωτογραφία τους, μαζί με την Μαριτίνα από την παιδική της ηλικία.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι η κόρη της έχει γεμίσει με ευτυχία τη ζωή της και αποτελεί το στήριγμά της.

 

Εγραψε η Μιμή Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα:

"Χρόνια πολλά θησαυρέ μου!! Αυτό το κοριτσάκι γίνεται σήμερα 21 χρόνων!!Κ με κάνει περήφανη με το ήθος τις αρχές την μετριοφροσύνη την προσπάθεια για το καλό… είναι η χαρά κ το στήριγμα μου!! Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο!! Σ’ ευχαριστώ Μαριτίνα μου που γέμισες ευτυχία την ζωή μου!".

δ

H Mαριτίνα Ντενίση σπουδάζει στην Κύπρο τουριστικά στην Κύπρο και έχει άψογη σχέση με τη μητέρα της. Οι δυο τους είναι πολύ κοντά και ιδιαίτερα δεμένες, ποζάροντας αρκετά συχνά μαζί και για τα social media.

Η ηθοποιός  αυτήν την περίοδο βρίσκεται στη Μυτιλήνη στα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη", με ένα επιτυχημένο cast ηθοποιών, και ήδη μας έχει δείξει το κλίμα των γυρισμάτων με τα κοστούμια εποχής.

Μοιράσου το άρθρο!