Lifestyle

23/06/2021 - 14:49

Ο Μπουράκ είναι Μυτιλήνη και... την Χαρά Παππά δεν ξεχνά!

Καψούρης παραμένει ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και ας μην το λέει ξεκάθαρα. Το πως μιλούσε όμως για το μοντέλο και πρώην σύντροφό του Χαρά Παππά, αποκάλυπτε πολλά.

Ο ηθοποιός και το μοντέλο χώρισαν λίγο μετά το τέλος του GNTM όπου η Χαρά πήρε μέρος και βρέθηκαν ξανά, μετά απο τόσο καιρό. Ο Τούρκος ηθοποιός βρέθηκε στη Μυτιλήνη όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση

 

Το έργο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη ως μία υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ που έχει στόχο να τιμήσει τον πολιτισμό της Ιωνίας.

Το εκπληκτικό κάστ που εκτός απο την Μιμή Ντενίση αποτελέίται από τους, Λεωνίδα Κακούρη, Γιάννη Βογιατζή, Κρατερό Κατσούλη, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Ταμίλλα Κουλίεβα, Χρήστο Στέργιογλου και την Βανέσα Ρέντγκρεϊβ κάνει γυρίσματα για την ταινία στο νησί.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τούρκος για την συνάντηση του με την Χαρά Παππά.

«Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και ήταν πολύ ωραία. Είχαμε χωρίσει πριν την πανδημία και δεν ήταν καλό που δεν είχε δει ο ένας τον άλλο τόσο καιρό και το κανονίσαμε αμέσως», είπε.

Ο Τούρκος αποκάλυψε κιόλας πώς ένιωσε όταν την είδε μετά το χωρισμό τους; «Ένιωσα πολύ καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, την αγαπώ πολύ ακόμη και θέλω να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της.

Το θέλω αλήθεια. Περάσαμε πολύ καλά μαζί, έπρεπε να χωρίσουμε και χωρίσαμε. Ξέρω ότι πονάει αλλά εύχομαι το καλύτερο για αυτήν», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Μοιράσου το άρθρο!