Lifestyle

10/04/2021 - 15:20

Οι κριτές "πάγωσαν" με την ανακοίνωση της Μαργαρίτας

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τους κανόνες του παιχνιδιού, μια απόφαση που έφερε σε αμηχανία κριτές και παίκτες.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef 5 η Μπλε ομάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία και μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τόσο τους διαγωνιζόμενους, όσο και τους κριτές του μαγειρικού ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, που σε προηγούμενο επεισόδιο προκάλεσε γέλιο στους κριτές με το πιάτο της, ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να εξαιρεθεί από τη δοκιμασία ασυλίας, μιας και επιθυμεί να αναδειχθεί υποψήφια προς αποχώρηση ως αρχηγός της ομάδας.

 

"Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας, γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Αύριο θέλω να ψηφιστώ, πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά για αυτό θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση", είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα.

Τότε, κριτές και συμπαίκτες της απάντησαν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική. Παρόλα αυτά, η Μαργαρίτα θέλησε να ακολουθήσει την απόφασή της και τελικά δεν μαγείρεψε, ενώ την ασυλία κέρδισε ο Στέφανος.

 

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωσή της: 

 

news247.gr

Μοιράσου το άρθρο!