Lifestyle

07/01/2022 - 19:13

Οι υποδειγματικές απαντήσεις των Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτη στα υποτιμητικά λόγια της Άννας Παναγιωτοπούλου

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσαν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μετά τις προσβλητικές στο πρόσωπό τους δηλώσεις της.

 

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου: Τι είπε η ηθοποιός για τη Βίκυ Σταυροπούλου

«Παναγία μου. Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός» ανέφερε.

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου: Τι είπε η ηθοποιός για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Και για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη σχολίασε: «Ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα».

 

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου: Με χιούμορ απάντησε η Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου τοποθετήθηκε με πολύ χιούμορ και ακόμα μεγαλύτερο σεβασμό. “Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι.

Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω. Όχι, δεν πρέπει. Από σεβασμό. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε.

Όταν είσαι πολύ καιρό σε αυτή τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, προτιμώ να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε”.

 

Απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου: Ίδια στάση κράτησε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο κράτησε την ίδια στάση.

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά».

 

https://www.enimerotiko.gr/

Μοιράσου το άρθρο!