Lifestyle

27/05/2020 - 11:09

Ομάδα στο Facebook χλευάζει τον Πάνο Ζάρλα για τον θάνατό του με μηχανή

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τροχαίο που τού στέρησε τη ζωή ( η κηδεία του είχε στη Λέσβο) 


Στις 31 Μαΐου του 2019 ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στην άνοδο της Συγγρού. Ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνο το μοιραίο βράδυ και ο πρώην συμπαίκτης του στο Power Of Love του ΣΚΑΪ, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποκάλυψε πως μία σελίδα στο facebook χλευάζει τον άτυχο νεαρό για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε. Φανερά ενοχλημένος, ανήρτησε στα instastories του ένα βίντεο, δείχνοντας το επίχαμο post και κάποια από τα σχόλια, ενώ ζήτησε από τους followers του να κάνουν «αναφορά» στην ομάδα.

«Αυτό που είδα πραγματικά ξεφεύγει σίγουρα από τα όρια του χιούμορ… Τα σχόλια είναι προσβλητικά, εμετικά και αηδιαστικά πραγματικά. Ντρέπομαι για αυτά που βλέπω…», είπε μεταξύ άλλων και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μετά τις αναρτήσεις του δέχεται επίθεση από τα μέλη της επίμαχης ομάδας.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv, το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Πάνο Ζάρλα δεν θα τελεστεί στη Μυτιλήνη όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του αλλά σε εκκλησία στον Πειραιά όπου ζούσε μόνιμα.

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
 

Μοιράσου το άρθρο!