Lifestyle

30/06/2021 - 06:40

Πολλές οι προτάσεις αλλά δεν βιάζεται η Μαργαρίτα – Ποια ξεχωρίζει;

Από τις πρώτες ημέρες του διαγωνισμού για όλους εμάς, αλλά για όσους την ξέρουν, πολλα χρόνια πριν, φαινόταν το μεγάλο μαγειρικό της ταλέντο. Η μεγάλη νικήτρια στο MasterChef 5 του STAR. έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια με πολύ κόπο αλλά με μεγάλη θέληση να κατακτήσει τις κορυφές των ονείρων της.  Η Μαργαρίτα στα 27 χρόνια της μπήκε στο «MasterChef 5″ και κέρδισε την πρωτιά.  Μια κοπέλα από την Σκάλα Καλλονής της Μυτιλήνης, με το μεράκι της μαγειρικής.

 

Πολλές οι προτάσεις


Όσο περνούν οι ημέρες τόσο και μεγαλώνει ο αριθμός των προτάσεων για την Μαργαρίτα που από την μία είναι αρκετά χαρούμενη βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον από Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό για συνεργασία.

Υπάρχει και πρόταση από το ΣΤΑΡ για δική της εκπομπή.


Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να βιαστεί στην απόφαση της, και όλα θα τα δει με ψυχραιμία αφού καταφέρει να κάνει λίγες διακοπές και να μπορέσει να ξεκουραστεί και να αδειάσει το μυαλό της από όλα.

Από την μία η Μαργαρίτα δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα για μετά το καλοκαίρι που το έχει αφιερώσει σε άμεσες υποχρεώσεις της αλλά και προσωπική της ξεκούραση.

Προτεραιότητα το εξωτερικό


Το σίγουρο είναι και το έχει πει η ίδια ότι θα πάει σίγουρα στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα για να πάρει παραστάσεις κάτι που της είναι απαραίτητο για την συνέχεια. Άρα η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ σημαντική και πολύ καθοριστική για την εξέλιξη της, και θέλει να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Φυσικά τα προσωπικά θα πάνε πίσω και για το επόμενο διάστημα και πάντα θα είναι στο ψάξιμο λίγου χρόνου να βρεθεί με τον αγαπημένο της Χρήστο. Μην ξεχνάμε ότι και ο Χρήστος δουλεύει στην Μύκονο και οι ευκαιρίες για να βρεθούν ελάχιστες.

 

πηγη:

sports365.gr

Μοιράσου το άρθρο!