Lifestyle

04/06/2019 - 18:00

Ράγισαν όλοι... κηδεία Πάνου Ζάρλα στη Στύψη (βίντεο)

Ένα ολόκληρο χωριό να θρηνεί. Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες ήταν εκεί. Στο τελευταίο αντίο για τον Πάνο Ζάρλα που τόσο άδικα έχασε τη ζωή. Στεφάνια για τη κηδεία αλλά και μπομπονιέρες...τον αποχαιρέτησαν σαν γαμπρό...

Η κηδεία του 28χρονου Πάνου Ζάρλα έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου. Εκεί βρέθηκε η οικογένειά του, κάτοικοι του χωριού αλλά και πρώην συμπαίκτες του από  το Power Of Love, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά και διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις.

Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία του Πάνου Ζάρλα, αλλά και της οικογένειάς του, αντί στεφάνων στη μνήμη του, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί.  Παρόλα αυτά, αγαπημένοι του άνθρωποι, όπως οι γονείς της Στέλλας Μιζεράκη και οι αδερφές του, θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία.


Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος φανερά συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά: «Τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί, εδώ στην Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με την μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ πέρα. Ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα. Αγαπούσε όλο τον κόσμο. Δεν υπήρχε άνθρωπος που θα πει κακιά κουβέντα γι’ αυτόν… Αυτό που μπορώ να σας πω, όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του, είναι ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει τη μηχανή βγαίνοντας από την στροφή. Κόλλησε πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα να χτυπάει πάνω τους… Η μητέρα του μου είπε ότι είχε πιει δυο-τρία ποτά, αλλά ως εκεί…».

Ακόμα, για τον άτυχο 28χρονο μίλησαν στην κάμερα του «Μαζί σου» φίλοι, συμμαθητές, ο ιερέας του χωριού του, αλλά και ο προπονητής του όταν ήταν παιδί.


Συντετριμμένη, ωστόσο, εμφανίστηκε και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση λόγω του σοκ που υπέστη. 

----

Μοιράσου το άρθρο!