Lifestyle

23/06/2021 - 06:24

Σοκ στη Λήμνο - Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου αλλά και η τοπική κοινωνία της Λήμνου, μετά τη δυσάρεστη είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον ξαφνικό χαμό του αδερφού του, Κώστα Ρόκκου.

ADVERTISING

 

Ο αδερφός του τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν στον χώρο του επιχειρείν και της εστίασης στο νησί της Λήμνου και σύμφωνα με όσα αναφέρει το limnosreport.gr, άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας (21/6) στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου μετέβη μετά από αδιαθεσία.

Ο Κώστας, αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στη Λήμνο, το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί. Στη συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα "στήσανε" το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στη Λήμνο, το αξέχαστο "ΒΙΟ-ΒΙΟ", ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar "ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ" στο Κέρος, το πρώτο στη διάσημη πια παραλία. Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα. Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Μοιράσου το άρθρο!