Μedia

31/05/2011 - 13:59

Το πάθος του Δημήτρη Βουνάτσου ...για την τηλεόραση!!!!

Μεγάλο το ενδιαφέρον του Δημάρχου για τους κατοίκους του Πλωμαρίου που δεν βλέπουν τηλεόραση!!! Είναι η τρίτη επιστολή που στέλνει για το ίδιο θέμα. Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι Βουλευτές της Λέσβου να λάβουν την επιστολή του Βουνάτσου. Μακάρι να έστελνε τόσες πολλές επιστολές και για άλλα θέματα....

Ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος με επιστολή του ενημέρωσε και επισήμως τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκο Σηφουνάκη, και τους Βουλευτές  Σπύρο Γαληνό και Σταύρο Σκοπελίτη για το ζήτημα της διακοπής της αναμετάδοσης των προγραμμάτων των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών  στο Πλωμάρι και σε άλλα χωριά, ζητώντας τη βοήθειά τους για την επίλυση του προβλήματος. Συγκεκριμένα, ο κ. Βουνάτσος αναφέρει:

«Έχω την τιμή να σας ενημερώσω και επισήμως για τα ακόλουθα, ζητώντας την άμεση βοήθεια και συμπαράστασή σας για την επίλυση ενός ακόμη μεγάλου προβλήματος που έχει σχέση με την ενημέρωση, την ψυχαγωγία κλπ των συνδημοτών μας του Πλωμαρίου (αλλά όπως πληροφορήθηκα χθες και ορισμένων άλλων χωριών της Λέσβου).

Πρόκειται για την από τριών και πλέον εβδομάδων διακοπή της αναμετάδοσης των προγραμμάτων των επτά μεγαλύτερων αθηναϊκών καναλιών στο Πλωμάρι, κατόπιν της κλήσεως από την Εισαγγελία Μυτιλήνης του τέως Δημάρχου Πλωμαρίου κ. Δημητρίου Βαρβαγιάννη να υποβάλλει «ανωμοτί εξηγήσεις» (ένα είδος απολογίας), κατόπιν παρεμβάσεως της Ανεξάρτητης Αρχής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, όπως έχω πληροφορηθεί.

Η δικαιολογημένη αγανάκτηση των συμπατριωτών μας εκεί, έχει φτάσει σε όρια εκρήξεως, καθώς στερείται του Συνταγματικού δικαιώματος στην πληροφόρηση, την ψυχαγωγία κλπ. Προσωπικά, και τηλεφωνικά αλλά και γραπτά, όπως φαίνεται από τις δύο συνημμένες στην παρούσα μου επιστολές τόσο προς τον κ. Ηλία Τσίγκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ» (MEGA CHANNEL), όσο και προς τον κ. Ιωάννη Βασσάλο, Διευθυντή Λειτουργίας «Δικτύου DIGEA ΑΕ», που εκπροσωπεί τις προαναφερόμενες επτά μεγάλες εταιρείες ιδιωτικών καναλιών, μέχρι σήμερα δεν έχουν φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα. Αλλ’ ούτε και οι προσπάθειες του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου και του εκεί Αντιδημάρχου.

Έχω ενημερώσει εγκαίρως και το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου για τη δυσμενή αυτή εξέλιξη, αλλά και στον τοπικό τύπο έχουν δημοσιευθεί οι προαναφερόμενες επιστολές μου, στις οποίες έχω εκθέσει το ιστορικό της όλης υπόθεσης, όπως περί αυτού έχω ενημερωθεί, και ζητώ τις δικές σας ενέργειες για την άμεση επίλυση του αιφνίδιου αυτού προβλήματος».

Μοιράσου το άρθρο!