Μedia

19/04/2024 - 12:39

26 Απριλίου ξεκινούν τα γυρίσματα του Master Chef στη Λέσβο με τους 6 φιναλίστ

Στη Λέσβο οι 6 φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef

Στο νησί της Λέσβου θα βρεθούν οι 6 φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef, ώστε να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για τις δοκιμασίες που θα οδηγήσουν το προσεχές διάστημα στον μεγάλο νικητή.

Ειδικότερα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στη Λέσβο γυρίσματα δύο επεισοδίων του 8ου Master Chef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.  Μέρος των γυρισμάτων, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΖΑΙΡΑ, στο οποίο θα διαμείνουν οι μισοί σχεδόν από τους συμμετέχοντες στην εκπομπή, ενώ διαμονές συντελεστών θα πραγματοποιηθούν και στα ξενοδοχεία Blue Sea και  Ανδριώτης Studios.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Μυτιλήνης Ασπίδα, συνδιοργανώνουν τη δράση φιλοξενίας των 64 συντελεστών της εκπομπής, συνολικής δαπάνης 30.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 7.000 ευρώ θα διατεθούν από την Περιφέρεια, τα 4.000 ευρώ από τον Σύλλογο και τα 19.000 ευρώ από την παραγωγή της εκπομπής.

Σκοπός της εν λόγω δράσης, είναι μεταξύ άλλων η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Λέσβου στο ελληνικό κοινό, η ανάδειξη των συγκριτικών τοπικών πλεονεκτημάτων του νησιού, καθώς και η ανάδειξη της γαστρονομίας του. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές του νησιού, καθώς μέσα από τις διηγήσεις τους, η εμπειρία τους θα ταξιδέψει σε μεγάλο κομμάτι των δυνητικών επισκεπτών της Λέσβου.

 

Πηγη:

https://www.tornosnews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!