|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Απομακρύνεται από τη θέση του γενικού διευθυντή του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορειου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, που αποτέλεσε επιλογή του Γιώργου Μουρούτη.
Μάλιστα, όπως γράφει το Secret (Παραπολιτικά), ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δεν θέλει ουτε να ακούει το όνομα «Σκυλλάκος».
Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν εσχάτως για αντικαταστάτες του Σκυλλάκου στο ΑΠΕ ήταν και αυτο του συγγραφέα και δημοσιογράφου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Μιχάλη Ψύλου και μάλλον προκρίνεται για την θεση του γενικού διευθυντή στο Πρακτορειο. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.. (και επι χρόνια συνδικαλιστής - εκπρόσωπος των εργαζομενων στο ΑΠΕ) αποτελεί, λένε, την τελική επιλογή του Νίκου Παππά.
πηγή: zoornalistas.blogspot.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
Η «τέλεια ζωή» των social media είναι ψέμα: Τι κρύβεται πίσω από φίλτρα, likes και influencers
Η «τέλεια ζωή» των social media συχνά δεν υπάρχει. Ειδικοί και influencers μιλούν για φίλτρα...
|
Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπούκας
Ανάρτηση από τον Γιάννη Συνάνη: ΣΟΚ - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Έφυγε από τη ζωή μάλλον από ανακοπή ο Λέσβιος...
|
Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2026
Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά όλες τις αναμετρήσεις και θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους του...
|
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου
Πέθανε ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου, μετά από μακρά ασθένεια, σε ηλικία 75 ετών. Από τους...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις