Μedia

01/09/2011 - 07:07

Από 5 Σεπτεμβρίου το νέο πρόγραμμα του ASTRA Radio 93.8

Το νέο πρόγραμμα του ASTRA Radio 93.2

”To ραδιόφωνο του ASTRA αλλάζει!

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, ο Αstra Radio 93,2 φέρνει μια νέα, διαφορετική πρόταση στα ερτζιανά. Διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που τον ανέδειξαν, προχωράει μπροστά: δίνει το μικρόφωνο σε συνεργάτες με ενδιαφέροντα ραδιοφωνικό λόγο και άποψη! Το πρόγραμμα του Astra Radio ανανεώνεται πλήρως και εμπλουτίζεται με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και με την καλύτερη μουσική!

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, το ραδιόφωνο του Αstra βάζει… ξυπνητήρι στις 7:00.O Δημήτρης Μαμουνής και η Μαρία Λημναίου θα μας καλημερίζουν πρώτοι και θα μας φέρνουν αντιμέτωπους με την περίεργη και παράξενη επικαιρότητα με ένα ιδιαίτερο χιούμορ.. . Μαζί τους μαθαίνουμε όλα τα παράξενα νέα της ημέρας, και ξεκινάμε τη μέρα μας με χαμόγελό !

Έτσι, όταν στις 09:00 έρχεται η ώρα για το«Πρωινό>> με την Μαρία Λημναίου μπορούμε πλέον να αντέξουμε τα πάντα...Απο τον ανάδρομο Ερμή μέχρι και το τσιγάρισμα χωρίς έλεος στις κατσαρόλες της!Μαζί της η Κική Δημαρόγλου για τα Τοπικά νέα και όχι μόνο..

Στις 12.00 , η Αφροδίτη Σταυράκη εισβάλλει στο ραδιόφωνο του Astra 93.2!Ένα από τα πιο χαρισματικά, οικεία και αγαπητά πρόσωπα του ραδιοφώνου και φέτος μαζί μας!Η κατάσταση γίνεται τελείως απρόβλεπτη, αφού δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε «Για ποιον χτυπά η καμπάνα»…

O Νίκος Σουλιώτης, από τους καλύτερους Έλληνες Dj's (Γνωστός και από τον Sfera 102.2 της Αθήνας) κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα σε ένα 3ωρο Astra Mix Show! Αποκλειστικά στον ASTRA 93.2!!

Επίσης ο Νίκος Μυλωνάς , επιστρέφει!Ο άνθρωπος που μας άγγιξε με τη μουσική του και που άφησε εποχή στο ραδιόφωνο, έρχεται τώρα να βάλει τη δική του προσωπική σφραγίδα κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 12 τα Μεσάνυχτα έως και τις 6 το πρωί με δικά του dj set's!

Το καλό ραδιόφωνο επιστρέφει από την 5η Σεπτεμβρίου, στη συχνότητα του Αstra Radio 93,2”

Μοιράσου το άρθρο!