Μedia

28/06/2011 - 21:30

up date: Ανακοίνωση με 24 ώρες καθυστέρηση από το Σωματείο Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου ...μετά τις απορίες μας για το μήνυμα του κ. Σκουντιανέλλη !!!

Με καθυστέρηση 24 ωρών το Σωματείο Εργαζομένων στα ΜΜΕ στη Λέσβου προχώρησε πριν από λίγο (28-6-2011 ώρα  18:48)  σε επισημη ανακοίνωση για στάση εργασίας των δημοσιογραφών!!! Είχε προηγηθεί  το συναδελφικό κάλεσμα του συντρόφου κυρίου Σκουντιανέλλη για την σημερινή 4ωρη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χωρίς επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΜΜΕΛ !!! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

4ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου μπροστά στην άκαμπτη στάση της Κυβέρνησης που προχωρεί παρά τη συνολική κοινωνική αντίδραση στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αλλά και την αδιαλλαξία της εργοδοσίας, αποφάσισε τη συμμετοχή μας και στην 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας αύριο Τετάρτη 29 Ιουνίου από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι και καλεί όλους τους εργαζόμενους κάθε ειδικότητας όλων ανεξαιρέτως των ΜΜΕ της Λέσβου να μετέχουν στη στάση εργασίας ζητώντας: -    Να αποσυρθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και η πολιτική του Μνημονίου -    Να υπογραφούν άμεσα ικανοποιητικές ΣΣΕ. -    Να σταματήσουν οι περικοπές των αποδοχών. -    Να διασφαλιστούν οι θεσμικές κατακτήσεις. -    Να απαγορευτούν οι απολύσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00-15.00 ΌΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

ΚΑΝΕΙΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

-------------------------------------------------------------------------------- Δείτε την πρωινή ανάρτηση του Lesvosnews  (28-6-2011,  ώρα: 11:10)   με τίτλο: Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Σωματείο Εργαζομένων στα ΜΜΕ Λέσβου (;) Σήμερα και αύριο (28 και 29 Ιουνίου 2011) οι δημοσιογράφοι με 4ωρες στάσεις   εργασίας  σε όλη την Ελλάδα αντιδρούν στο "Μεσοπρόθεσμα Πρόγραμμα". Κι ενω σε ολη την Ελλάδα βγαίνουν ανακοινώσεις από τα Σωματεία  και τις Ενώσεις στη Λέσβο έχουμε το εξής παράδοξο: Χθες στάλθηκε στα ΜΜΕ της Λέσβου όχι ανακοίνωση του Σωματείου αλλά συναδελφικό μήνυμα(!!!!)   από το Στρατή Σκουντιανέλλη!!!!!!! (Στρατής Σκουντιανέλλης: τακτικό μέλος και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΜΜΕ Λέσβου (ΣΕΜΜΕΛ)  μέλος της Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Συνεργασίας) Δείτε το "συναδελφικό μήνυμα" εδω ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΛΕΣΒΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ   ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ?

Μοιράσου το άρθρο!