Μedia

01/04/2019 - 22:55

Διαφήμιση Jumbo για το Πάσχα με τον Πέτρο Γαϊτάνο ! ! !

Οι διαφημίσεις των Jumbo γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης! Κυρίως λόγω των ιδιαίτερων στίχων των σποτ του αλλά και των πρωταγωνιστών του. Κατερίνα Στανίση, «Λαίδη» Άντζελα και Παναγιώτης Ψωμιάδης έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μας!

Τώρα λοιπόν, το σύμβολο του ελληνικού Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ο... μεγάλος σταρ της φετινής διαφήμισης της εταιρείας παιχνιδιών!

Η υπόθεση; Τον παίρνουν τηλέφωνο για να του προτείνουν να είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού πασχαλινού σποτ και εκείνος ζητάει να μάθει τις ιδέες που έχουν στο μυαλό τους. Αρχικά του προτείνουν να υποδυθεί τον Πόντιο Πιλάτο αλλά ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν τη βρίσκει πολύ καλή ιδέα. Το δεύτερο σενάριο τον θέλει Ιούδα, αλλά και αυτό απορρίπτεται. Στο τρίτο υποδύεται τον εαυτό του, ενώ βρίσκεται στην εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης του καίνε τα μαλλιά με μια λαμπάδα. Ούτε αυτό ευόδωσε για να έρθει τελικά το τελευταίο που εγκρίνεται: ο Πέτρος Γαϊτάνος κρατάει ένα λευκό κερί και δηλώνει ότι το νόημα της γιορτής του Πάσχα είναι ακριβώς σ'αυτή την απλότητα.

Απολαύστε το:

Μοιράσου το άρθρο!