Μedia

10/10/2010 - 15:06

Δυστυχώς για αυτούς το LesvosNews τους χάλασε τη σούπα...

  • up date 13/10/2010:
Συνεργασία του LesvosNews με το CNN και το BBC
  • up date 12/10/2010:
”Σφίξαν οι κώλοι”
  • up  date  11/10/2010:
Οι συκοφαντίες ενάντια στο LesvosNews κατέρρευσαν- Άντε τώρα λασπολόγε να δούμε τι θα πεις !!!

 

 

________________________________________

Σαββατοκύριακο χαλάρωσης!!! Kάποιοι φρόντισαν και για την ψυχαγωγία μας!

Βράδυ Σαββάτου και η Τηλεόραση Μυτιλήνης έβγαλε μια ανακοίνωση για το LesvosNews.   Πρωί Κυριακής και άλλο άρθρο για το LesvosNews.

Αν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά η εξήγηση είναι πολύ απλή:  το μαύρο χρήμα που πέφτει στα ΜΜΕ την προεκλογική  περίοδο. Το άρθρο μας πριν από μερικές ημέρες τους τάραξε !!!!  (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ)

Απειλούν κιόλας ότι θα μας πάνε στον Εισαγγελέα!  Ο δρόμος είναι ανοιχτός!

Για μια ακόμη φορά ας δώσουμε μερικές διευκρινήσεις:

1.Το LesvosNews το διαχειρίζονται Πολίτες!!!  Δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Θα θέλαμε  όμως να ρωτήσουμε όσοι δηλώνουν δημοσιογράφοι στα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου πόσοι απ’αυτους έχουν σπουδές δημοσιογραφίας? ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:Ξέρετε ότι υπάρχει «δημοσιογράφος»  που  έκανε μιμήσεις σε στυλ Μάρκου Σεφερλή και επειδή δεν του έκατσε η φάση ήρθε στη Μυτιλήνη και δήλωσε  δημοσιογράφος  ????

2. Μας κατηγορούν ότι στηρίζουμε το Βουνάτσο επειδή δεν του κάνουμε κριτική!!!!! Συνήθως η κριτική γίνεται σε όσους έχουν ασκήσει εξουσία! Και ο Βουνάτσος τα τελεύται 8 χρόνια όσο ξέρουμε δεν άσκησε εξουσία. Όπως και ο Βαγγέλης Παλαιολόγος.  Πως δεν μας κατηγόρησαν ότι στηρίζουμε τον Παλαιολόγο?  Μήπως τους βολεύει αυτή η θεωρία με την κατηγορία τους για να παίξουν τα παιχνίδια τους?

3. Το LesvosNews ποτέ δεν ζήτησε χρήματα από κανέναν. ΑΝΤΙΘΕΤΑ έστειλε πρόσκληση σε νέους υποψήφιους  που δεν είναι γνωστοί  στο ευρύ κοινό να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Χωρίς κανένα κόστος. Και με την ευκαιρία δηλώνουμε και πάλι ότι το LesvosNews   είναι ανοιχτό σε όλες τις απόψεις. Έχουν δημοσιεύσει  ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου

4. Θυμίζουμε για πολλοστή φορά ότι είναι άλλο το nick name  «lesvosnews»  και άλλο το domain   lesvosnews.net  Ας καταλάβουν μερικά πράγματα από το διαδίκτυο, μας κουράζουν με τις ανοησίες τους…

5. Το LesvosNews θα υπάρχει και μετά τις εκλογές…δυστυχώς για όσους μας κατηγορούν ότι είμαστε μια προεκλογική ιστοσελίδα ας μάθουν ότι θα συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές

6. Μας κατηγορούν για τις δημοσκοπήσεις που κάνουμε. Αλήθεια κύριοι «δημοσιογράφοι» της Λέσβου όταν το zougla.gr  έκανε τέτοιου δημοσκοπήσεις που ήσασταν ?  Μήπως τις κάνατε αποδεκτές?   Να υπενθυμίσουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο καταγράφουν μια τάση και δεν είναι επιστημονικές.  Έχουν όμως την αξία τους. Προφανώς θύμωσαν που τους προλάβαμε…

7. Τους ενοχλεί η ανωνυμία μας !!!  Ας τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει email  επικοινωνίας. Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και μέχρι σήμερα έχουμε δημοσιεύσει κάθε άποψη.  Να ξέρουν ακόμη ότι έχουμε αποκτήσει  το domain  επώνυμα και με κάθε νόμιμη διαδικασία!!!

8. Και τώρα πάμε στο ψητό:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ  του Υπουργείου Εσωτερικών  Αριθ 21/3-9-2010

"Για τις εμφανίσεις των υποψηφίων απαγορεύεται η καταβολή εκλογικής δαπάνης ανεξαρτήτως  ποσού προς ΜΜΕ και τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και οποιοδήποτε άλλο οικονομικό αντάλλαγμα. Τυχόν αποδεδειγμένη πραγματοποίηση των ανωτέρω, επιφέρει την έκπτωση από το αξίωμα του υποψηφίου και ποινή φυλάκισης για τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους εκπροσώπους των αντίστοιχων μέσων."

Ο νοήμων αναγνώστης μπορεί να καταλάβει γιατί βασιλεύει ο νόμος της σιωπής. Οι υποψήφιοι φοβούνται να μιλήσουν για να μην εκπέσουν από το αξίωμα τους (σε περίπτωση που εκλεγούν) και έτσι τα ΜΜΕ κάνουν τη δουλειά τους.

Καταλάβατε  τώρα γιατί τους ενόχλησε το  LesvosNews?   Γιατί τους χάλασε τη σούπα….

Για άλλη μια φορά το  LesvosNews καλεί τους πολίτες να είναι καχύποπτοι με  υποψήφιους ή παρατάξεις  που τυγχάνουν  μεγάλης  προβολή από τα ΜΜΕ και καλεί τους υποψήφιους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ που έχουν αρχές να βάλουν φραγμό σε αυτή την καθεστωτική δημοσιογραφική αλητεία και να μιλήσουν ανοιχτά.

Ο λαός της Λέσβου αναζητά επιτέλους  Ανθρώπους  !!!! Η σημερινή κρίση ας γίνει ευκαιρία και για τη Λέσβο !

 

Μοιράσου το άρθρο!