Χρόνος ανάγνωσης :
1'Με ανακοίνωση της στο site oikotimes η ΕBU ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU.
Το 2014 η χώρα μας μπόρεσε να λάβει μέρος κατά εξαίρεση αλλά η EBU δεν έχει την πρόθεση να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τον διαγωνισμό του 2015.
Όπως αναφέρει το άρθρο του Oikotimes το καλοκαίρι του 2014 η ΝΕΡΙΤ έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στη Eurovision 2015 η EBU, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πρέπει να είναι ένα μέλος της EBU. Η αίτηση της ΝΕΡΙΤ εκκρεμεί λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. "
Η προθεσμία για την επιβεβαίωση της συμμετοχής είναι η 15η Σεπτεμβρίου με δικαίωμα απόσυρσης την 10η Οκτωβρίου, άρα φαίνεται ότι οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά την ΝΕΡΙΤ.
πηγή: www.thestival.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Το «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ζωντανά σήμερα από το Μόλυβο - Τα θέματα της εκπομπής
Το «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» ολοκληρώνει την επίσκεψη στη Λέσβο από τον παραδοσιακό και γραφικό Μόλυβο...
«Όπου Υπάρχει Ελλάδα» σε απευθείας σύνδεση με τη μαγευτική Ερεσό
«ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ» Με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ...
«Όπου Υπάρχει Ελλάδα» - Ζωντανά σήμερα από την ξεχωριστή Μυτιλήνη - Σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
Στη Λέσβο ταξιδεύει το «Όπου Υπάρχει Ελλάδα» και σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου στις 14.45, η Ευλαμπία Ρέβη...
Ο 69ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στην ΕΡΤ
Ο παλμός του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπάει στην ΕΡΤ! Σε απευθείας σύνδεση με τη...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις