Μedia

22/10/2020 - 18:03

Facebook Dating: Έφτασε και στην Ελλάδα η νέα υπηρεσία ραντεβού

EKO

To Facebook θέτει σε λειτουργία τη νέα υπηρεσία «ραντεβού» σε 32 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Διαθέσιμη και στην Ελλάδα είναι πλέον η νέα υπηρεσία «ραντεβού» του Facebook. Το Facebook Dating, που είναι διαθέσιμο σε 20 χώρες του κόσμου, επεκτείνεται πλέον και στην Ευρώπη.

 

Η νέα υπηρεσία, ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2019. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα ειδικό προφίλ για εύρεση συντρόφου, το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαγράψουν, εάν θελήσουν, χωρίς να επηρεαστεί ο λογαριασμός τους στο Facebook.

 

Το μικρό όνομα και η ηλικία του χρήστη θα εισάγεται στο Facebook Dating αυτομάτως από τον λογαριασμό του στο Facebook και δεν θα μπορεί να τροποποιηθεί. Πάντως, το επίθετό του θα παραμένει κρυφό.

Σημειώνεται ότι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει ποιες άλλες πληροφορίες από την προσωπική ζωή του θα εμφανίζονται.

«Ξεκινούμε το Facebook Dating στην Ευρώπη για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βρουν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από πράγματα που έχουν κοινά, όπως ενδιαφέροντα, γεγονότα και ομάδες» δήλωσε η υπεύθυνη της νέας υπηρεσίας, Κέιτ Όρσεθ.

Σύμφωνα με την οποία, από τότε που λειτουργεί η υπηρεσία σε 20 χώρες, έχουν γίνει περισσότερα από ενάμισι δισεκατομμύριο «ταιριάσματα».

Το Facebook Dating περιλαμβάνει το Secret Crush, που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει έως εννέα φίλους ή ακολούθους από το Facebook και το Instagram, για τους οποίους ενδιαφέρεται για πιθανή σχέση.

Αν και κάποιος άλλος χρήστης έχει κάνει το ίδιο, τότε πρόκειται για «ταίριασμα».

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εικονικού ραντεβού (virtual date) μέσω βιντεοκλήσης.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ηλεκτρονική πρόσκληση σε κάποιον/α και, αν πάρει θετική απάντηση, οι δύο τους μπορούν να τα πουν στην οθόνη.

https://sputniknews.gr/

Μοιράσου το άρθρο!