Μedia

05/04/2019 - 18:32

Η πρώτη live γέννα στο Youtube (βίντεο)

    <
    li>Η πρώτη live γέννα στο Youtube είναι γεγονός - Την είδαν 1 εκατ. χρήστες
  • Στην κοινωνία του θεάματος όλα είναι εφικτά.

Μία από τις τρεις κυριότερες επιπτώσεις της κοινωνίας του θεάματος, σύμφωνα με τον Ντεμπόρ είναι η αποξένωση των ανθρώπων από την προσωπική εμπειρία. Αν ζούσε, το συγκεκριμένο περιστατικό θα τον απασχολούσε ιδιαίτερα.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν για πρώτη φορά μια μητέρα που αποφάσισε να δημοσιεύσει τη γέννα του μωρού της στο YouTube, στο δημοφιλέστερο κανάλι υγείας και φυσικής κατάστασης.

Η Σάρα Στίβενσον, η οποία είναι περισσότερο γνωστή ως «Η ημέρα της Σάρα», μοιράστηκε στις 29 Μαρτίου την προετοιμασία του τοκετού, τις διαστολές και την τελική γέννα του γιου της Φοξ Όσιαν Τισλ. Η πλειοψηφία των συνδρομητών ανέφεραν ότι το βίντεο «τους έκανε να κλάψουν σαν μωρά».

Η Σάρα υπέμενε 30 ώρες πόνους τοκετού, πριν ζητήσει τελικά μια επισκληρίδιο για να «ηρεμήσει το σώμα της» και να την βοηθήσει να γεννήσει.

Το βίντεο παρουσιάζει το σύνολο της διαδικασίας γέννας της Σάρα, η οποία ξεκίνησε την Κυριακή 24 Μαρτίου όταν είχε ήπιες συσπάσεις.

Διαρκεί 25 λεπτά. Στο πλάι της βρίσκονταν ο σύζυγός της και η μητέρα της. «Για αυτό το λόγο είναι κατασκευασμένο το σώμα μας», παρηγορούσε η μητέρα της τη Σάρα, όταν είχε εξαντληθεί από τους πόνους.

Η Σάρα έχει σκοπό να δημοσιεύσει και άλλα βίντεο σχετικά με τη ζωή της μετά την άφιξη του μωρού. Σειρά έχει ο θηλασμός.

 

Πηγή: Daily Mail/huffingtonpost.gr

Μοιράσου το άρθρο!