Μedia

12/05/2016 - 20:26

“Ιερές αγελάδες” ο Αθήνα 984 και το Κανάλι της Βουλής

Π

αραμένουν ως προστατευόμενες ζώνες του δημοσίου το Κανάλι της Βουλής και ο ελλειμματικός Αθήνα 984. Η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να λάβει απόφαση κατάργησης του αγγελιοσήμου, μέσα σε διάστημα 3 μηνών, αλλά δεν έχει κατορθώσει να μεταφέρει το Κανάλι της Βουλής στις υπηρεσίες της ΕΡΤ ΑΕ, γλυτώνοντας 3 εκατ. ευρώ από τον προυπολογισμό.

Την ίδια ώρα οι δημότες της Αθήνας εξακολουθούν να διαθέτουν 4 εκατ. ευρώ για τη λειτουργία του Αθήνα 984, ο οποίος αδυνατεί να εξυγιανθεί. Στην πρώτη περίπτωση διάφοροι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα να εισπράττουν ένα ακόμη μισθό, χωρίς να είναι σίγουρο πως εργάζονται και στη δεύτερη παρατηρείται πλέον συνωστισμός των φιλελευθέρων, οι οποίοι με εγγύηση τα χρήματα των δημοτών επικρίνουν το δημόσιο από τις άλλες τους δουλειές.

Στην περίπτωση του δήμου Αθηναίων, η οικογένεια Μητσοτάκη έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της, με το κόστος του 984 στην 5ετία της Ντόρας Μπακογιάννη στη δημαρχία της Αθήνας και με την παράνομη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Air μαζί με τη σχετική επιβάρυνση του δημοτικού προυπολογισμού από τις προσλήψεις της εποχής…

 

typologies.gr

Μοιράσου το άρθρο!