Μedia

20/07/2012 - 12:14

Κερδίστε 10 δωρεάν προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Να ζει κανείς ή να μη ζει;”

10  δωρεάν προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση “Να ζει κανείς ή να μη ζει;”

trong>Το Lesvosnews.net προσφέρει 10 προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση    «Να ζει κανείς ή να μη ζει;»  σε σκηνοθεσία  Θανάση  Παπαθανασίου και ο Μιχάλη  Ρέππας  που παρουσιάζεται στο Κάστρο της Μυτιλήνης την Κυριακή 29 Ιουλίου  2012  - ώρα έναρξης: 21:15 ( η παράσταση θα παρουσιαστεί και στη Μήθυμνα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου , οι προσκλήσεις που διαθέτει το Lesvosnews αφορούν την παράσταση  στο Κάστρο Μυτιλήνης) Διαδικασία συμμετοχής: 1.Κάντε  Like στη σελίδα του Lesvosnews στο facebook  (αν δεν έχετε κάνει μέχρι σήμερα...)

2.  Στέλνετε  προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook   (προσοχή στη σελίδα μας στο facebook και όχι στο προφίλ μας )  με τα στοιχεία σας:

Ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην Αστυνομική σας Ταυτότητα) και αριθμό  τηλεφώνου για επικοινωνία

Συμμετοχή έως Πέμπτη 26/07/2012   και ώρα 19:00

3. Λαμβάνετε  απαντητικό μήνυμα  στο facebook με  προσωπικό μοναδικό  τριψήφιο κωδικό  αριθμό της συμμετοχής σας

4. Την Παρασκευή 27/07/2012 θα ανακοινωθούν  οι τριψήφιοι κωδικοί αριθμοί που κερδίζουν

( τα ονόματα των νικητών  προκύπτουν ως εξής:

5 προσκλήσεις  με  βάση τους αριθμούς τους Τζόκερ που θα κληρωθούν την Πέμπτη 26/07/2012  - αυτόματα οι 5 αριθμοί  Τζόκερ που θα κληρωθούν κερδίζουν πρόσκληση 2 προσκλήσεις με βάση τον αριθμό ΠΡΟΤΟ που θα κληρωθεί  την Πέμπτη 26/07/2012 λαμβάνοντας υπόψη τα 3 πρώτα και τα 3 τελευταία ψηφία του 7 ψήφιου αριθμού ΠΡΟΤΟ    2 προσκλήσεις  θα προκύψουν  πολλαπλασιάζοντας τους δύο μικρότερους αριθμούς τους ΤΖΟΚΕΡ που θα κληρωθούν  με τον αριθμό 27 . Αν προκύψει αριθμός που δεν είναι τριψήφιος ή διψήφιος  τότε λαμβάνονται υπόψη τα 3 πρώτα ψηφία.

Τέλος σε περίπτωση που κάποιος αριθμός από την παραπάνω διαδικασία είναι ίδιος με κάποιο άλλο αριθμό  τότε πρόσκληση κερδίζει  και ο αμέσως επόμενος αριθμός , προσθήκη δηλαδή +1) .

Μέσα από  αυτή τη διαδικασία το Lesvosnews εξασφαλίζει την  πλήρη διαφάνεια στη διαδικασία κλήρωσης.

5. Την ημέρα της παράστασης Κυριακή 29 Ιουλίου  και  με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας στην είσοδο του Κάστρου Μυτιλήνης  (δηλώνοντας ότι έχετε κερδίσει την πρόσκληση από το Lesvosnews.net) παραλαμβάνεται την πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στην παράσταση.

Παράκληση:  να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μόνο όσοι είναι σίγουροι ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.   Οι προσκλήσεις θα είναι αυστηρά προσωπικές , δεν μεταβιβάζονται , δεν ανταλλάσσονται  με χρήματα.

 

Μοιράσου το άρθρο!