Μedia

03/01/2014 - 18:11

Κι όμως είναι ζωντανή... είναι η ΕΡΑ Αιγαίου!

yle="text-align: justify;">Ο Ηλίας Μαραβάς  γράφει τους συν-αδέλφους του στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ παραμένει ανοιχτή εφτά μήνες μετά την πραξικοπηματική απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Οι εργαζόμενοι μεριμνούν καθημερινά, εκτός από την παράγωγή ενημερωτικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, για τη φύλαξη και τη συντήρηση του πανάκριβου εξοπλισμού.
Οι συνάδελφοι (σ.σ. οι περισσότεροι) αρνήθηκαν να υποκύψουν στον εξευτελιστικό εκβιασμό της μνημονιακής κυβέρνησης και δεν υπέγραψαν συμβάσεις δίμηνης απασχόλησης στη ΔΤ (σ.σ. Δημοκρατία Τέλος). Με επαγγελματισμό και αυτοθυσία, χωρίς απολαβές και τις αποζημιώσεις να εξακολουθούν να μην καταβάλλονται παράνομα οι εργαζόμενοι-ες στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζουν να κάνουν αυτό που έκαναν 25 χρόνια, που λειτουργεί ο Σταθμός του Αιγαίου.
Φυσικά η συμπαράσταση από φορείς και πολίτες ήταν και παραμένει η βασική αιτία που κρατά ζωντανή τη Φωνή της ΕΡΤ. Τη φωνή της κοινωνίας που αντιστέκεται και αγωνίζεται.
Παραμένουμε και συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη! Τη Δευτέρα σας περιμένουμε στο κτήριο της ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ όλους για να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας, να φάμε μαζί και να διασκεδάσουμε. Να απαντήσουμε με αλληλεγγύη στο φόβο και στην πολιτική της τρομοκρατίας.


Φωτογραφίες:
Νίκος Μακρής: Διοικητικός υπάλληλος. Ακούραστα φροντίζει το κτήριο και τον κήπο.
Μυρσίνη Τζινέλλη - Αναστασία Σπυριδάκη: Δημοσιογράφοι. Καθημερινά 10-12 στον αέρα!
Γλυκερία Σουλουγάνη: Κάνει τα γνωστά θαύματα στην κονσόλα!
Η μουσική παραγωγός Φρόσω Χωριατέλλη φροντίζει και για την καθαριότητα του Σταθμού.


Η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ συνεχίζει να εκπέμπει στους 103,00 MHZ στα FM για την πόλη της Μυτιλήνης και από την ιστοσελίδα  http://www.era-aegean.gr/. Στο κανάλι 34 μεταδίδεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3, επίσης για την πόλη της Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ