Μedia

29/12/2014 - 20:07

Κυκλοφόρησε το περιοδικό "Το Ακράσι"

Εκδοθηκε το τριακοστό έκτο  (36ο) τεύχος  (του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΡΑΣΙΩΝ ), περιοδικού όλων των Ακρασιωτών και το οποίο θα σταλεί αυτές τις ημέρες σε όλους τους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου όπου και να βρισκονται αυτοί (Ελλάδα, Αυστραλία, Αμερική Αφρική , Ευρώπη)
 
 
Η θεματολογία και σ΄ αυτό το τεύχος πλούσια στο χθες και στο σήμερα.
Μας γυρίζει στα παλιά ο Γιάννης Κοντέλλης, γράφει για το χθες και το σήμερα η Ευστρατία Ασωματιανού.  Επίσης δεν λείπουν άρθρα θρησκευτικού, και πολιτιστικού προβληματισμού όπως του Στρατή Καλδή, του Παναγιώτη Χατζέλλη και του  Μιχάλη Ασλάνη. Ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και δεν παύουν να γράφουν γι΄ αυτόν.  Τους ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.
 
Διαβάσετε για τα παλιά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Ακρασίου που μας έστειλε ο  Γιώργος Σάπικας, διαβάστε για τον δάσκαλο Σίμο Γεωργίου Ξενιτέλλη για τον οποίο γράφει ο Γιάννης Κοντέλλης, γράφει για το Ακράσι η συγγραφέας Δέσποινα Τζανή, Ακρασιώτικες κουβεντούλες της Ευστρατίας Ασωματιανού και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρα.
 
Και φυσικά στο περιοδικό αυτό δεν χορταίνεις να βλέπεις φωτογραφίες έγχρωμες (στο «σαλόνι» και το εξώφυλλο του περιοδικού) και ασπρόμαυρες από το χθές και το σήμερα. Από τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, από τις γιορτές και τα πανηγύρια που γίνονται στο χωριό μας .  Πολλές φωτογραφίες, πάρα πολλές, που μέσα από αυτές βλέπεις την ζωντάνια αυτού του χωριού ακόμα και τον χειμώνα.
 
 
Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού
 

Μοιράσου το άρθρο!