Μedia

20/11/2012 - 06:38

Lesvosnature.gr : η ιστοσελίδα για τις ομορφιές της Λέσβου

Lesvosnature.gr : η ιστοσελίδα για τις ομορφιές της Λέσβου

yle="text-align: justify;">Εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο "ανέβηκε" μια νέα ιστοσελίδα για τη Λέσβο. Μια διαφορετική ιστοσελίδα για τις κρυφές και φανερές ομορφιές της Λέσβου. Δημιουργός της ιστοσελίδας είναι ο Παντελής Θωμαΐδής που εδώ και χρόνια "δημιουργεί" μέσα από τη φωτογραφία.

Ο ίδιος μιλώντας στο Lesvosnews αναφέρει: "Την ιδέα μου την έδωσαν κάποιοι φίλοι εδώ και καιρό, πρόσφατα κάποιοι Άγγλοι φίλοι που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί (ασχολούνται με την παρατήρηση πουλιών και όχι μόνο) με ρώτησαν γιατί δεν φτιάχνω μια ιστοσελίδα με τις φωτογραφίες μου, ώστε και να τις παρουσιάζω όμορφα αλλά και να προβάλω προς τα έξω τις ομορφιές του νησιού, οι οποίες κατ'αυτούς είναι ακόμη άγνωστες στους μη Μυτιληνιούς και έτσι κατέληξα στην πραγματοποίηση. Η σελίδα θα ενημερώνεται και με νέες φωτογραφίες που θα προκύπτουν."

Σχετικά με την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία μας είπε: "Ασχολούμαι με τη φωτογραφία συστηματικά εδώ και 7 χρόνια και συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι πειραματιζόμενος με διάφορες τεχνικές αλλά και χρησιμοποιώντας διάφορα ήδη εξοπλισμού, αλλά και μαθαίνοντας από πιο έμπειρους"

Ο Παντελής Θωμαΐδης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1969 και μεγάλωσε εδώ, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Από το 1987 έως το 1989 εργάστηκε στην Αθήνα ως προγραμματιστής Η/Υ και αναλυτής συστημάτων. Εργάζεται στη Μυτιλήνη από το 1991 σαν προϊστάμενος στις εγκαταστάσεις γνωστής πολυεθνικής εταιρίας πετρελαιοειδών, που δραστηριοποιείται στο νησί.Ειναι ενεργό μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ).

Αν μη τι άλλο είναι μια προσπάθεια που αξίζει γιατί έχει μεράκι, τέχνη, επαγγελματισμό και δεν αποτελεί εμπορική εκμετάλλευση.

Διαδώστε,επισκεφθείτε την ιστοσελίδα. Αξίζει.

http://www.lesvosnature.gr/

Μοιράσου το άρθρο!