Μedia

08/11/2010 - 15:27

Λογοκρισία του τέως πρύτανη Ανδρέα Τρούμπη από την Εφημερίδα "Εμπρός"

Οι αναγνώστες της εφημερίδα "Εμπρός" θα έχουν διαβάσει το τελευταίο καιρό την αρθρογραφία του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη συγκεκριμένη εφημερίδα . Αυτό που σήμερα σας αποκαλύπτουμε είναι την απίστευτη λογοκρισία που έχει υποστεί ο κος Τρούμπης από την εφημερίδα "Εμπρός".  Μπορεί να μην ζούμε σε εποχή χούντας αλλά κάποιοι προκειμένου να κάνουν τη "δουλειά" τους εφαρμόζουν μεθόδους άλλων εποχών.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι 2 άρθρα του Ανδρέα Τρύμπη "κόπηκαν" διότι σύμφωνα με το σκεπτικό των λογοκριτών της εφημερίδας αυτά τα άρθρα δεν έπρεπε να δημοσιευτούν σε προεκλογική περίοδο!!!!!! Θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους αναγνώστες της εφημερίδας!!!!!!!!!! (Προφανώς να τους επηρεάσουν σε άλλο δρόμο πέρα από τη γραμμή στήριξης υποψηφίου που εχει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Να σημειώσουμε ότι το ένα από τα δύο άρθρα αφορούσε την ίδρυση του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και πως βοήθησε η Τοπική Αυτοδιοίκηση.)

  • Είναι κρίμα να εφαρμόζεται λογοκρισία σε έναν άνθρωπο που από τη θέση του πρύτανη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει προσφέρει τα μέγιστα στη Λέσβο!
  • Είναι κρίμα να λογοκρίνουμε έναν άνθρωπό που αποτελεί κόσμημα στο χώρο της Παιδείας !
  • Κρίμα και για τους εργαζόμενους της εφημερίδας "Εμπρός" που πρέπει να υπηρετήσουν τέτοιες λογικές....

ΥΓ : Κύριε Ανδρέα Τρούμπη,

το LesvosNews είναι ανοιχτό για κάθε δημοσίευση σας χωρίς λογοκρισία)

Μοιράσου το άρθρο!