Μedia

27/01/2016 - 18:26

Μια νέα ιστοσελίδα για τον Πολιχνίτο

Ε

δώ και λίγες ημέρες είναι στον αέρα του διαδικτύου μια νέα ιστοσελίδα για τον Πολιχνίτο.

Ο Σύλλογος "Ο Πολιχνίτος Λέσβου" που εκδίδει την τρίμηνη εφημερίδα "Πολιχνιάτικος Λόγος" δημιούργησε την ιστοσελίδα polihniatikoslogos.gr

Η ιστοσελίδα είναι σε δοκιμαστική έκδοση αλλά ήδη διαθέτει πλούσιο υλικό.  

 

Στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρουν:

"Αγαπητοί φίλοι, ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών, και με αρκετή καθυστέρηση αλήθεια, ο Σύλλογος απέκτησε την δική του ιστοσελίδα, που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο μέσο επικοινωνίας με όλους εσάς. Έτσι, από τις αρχές του Ιανουαρίου 2016 έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία η ιστοσελίδα:
 
 
στην οποία ήδη μπορείτε να βρείτε παλιά τεύχη του Πολιχνιάτικου Λόγου καθώς και διάφορα άρθρα που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα, με λαογραφικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό/ αναπτυξιακό περιεχόμενο.
 
Στόχος μας είναι ο διαρκής εμπλουτισμός της ιστοσελίδας με νέο υλικό και καινούρια άρθρα, αλλά και η ανάδειξη αρχειακού υλικού που αφορά το χωριό μας. Επίσης, ο Σύλλογος αποκτά νέες δυνατότητες έγκαιρης ενημέρωσης των μελών του για εκδηλώσεις που πραγματοποιεί αλλά και προβολής των δραστηριοτήτων του.
 
Με την ευκαιρία αυτή σας καλούμε να  μας στείλετε παρατηρήσεις, σχόλια και ιδέες για τυχόν διορθώσεις/βελτιώσεις της ιστοσελίδας (επικοινωνείτε με τον Σεβαστό Μοιρασγεντή στο τηλ. 6974929802 ή στο email seba@noa.gr).
 
To Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συγχωριανούς μας Παναγιώτη Κωφόπουλο, που με ενθουσιασμό και αφιλοκερδώς δούλεψε για το στήσιμο της ιστοσελίδας μας, και τον Κυριάκο Κουκούλα που διέθεσε φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο για την υποστήριξη της ιστοσελίδας."
 
 
----------
To Lesvosnews.net εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια. Μια προσπάθεια που αφορά τον πολιτισμό μας, την ιστορία και την παράδοση του νησιού μας.
 

 

Μοιράσου το άρθρο!