Μedia

16/04/2012 - 17:57

Το νέο Lesvosnews

Το ταξίδι του Lesvosnews.net στο διαδίκτυο ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2010. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε ως «πείραμα» και συνάντησε τεράστια αποδοχή από τους Πολίτες της Λέσβου.

Μετά από 20 μήνες καθημερινής λειτουργίας το Lesvosnews.net  εξελίσσεται...

Σχεδιάζουμε τη νέα έκδοση του Lesvosnews.net , εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και νέες στήλες.

Στόχος μια νέα λειτουργική και εύχρηστη ιστοσελίδα με πρωτοποριακό σχεδιασμό. Μια ιστοσελίδα πιο πλούσια σε περιεχόμενο, περισσότερες δυνατότητες ανταλλαγής απόψεων, μεγαλύτερη παρουσία στα social media.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στους Πολίτες της Λέσβου που έχουν άποψη και θέλουν να αρθρογραφούν για θέματα που γνωρίζουν. Θέλουμε τη συμμετοχή τους στη νέα προσπάθεια.  ( Τρόποι Επικοινωνίας)

Βασικός άξονας της θεματολογίας μας ήταν και θα είναι η Λέσβος (ποσοστό αναρτήσεων πάνω από 85%  είναι θέματα που αφορούν τη /ή και τη Λέσβο).

Η νέα έκδοση του Lesvosnews.net θα είναι κοντά σας (κατά πάσα πιθανότητα) στις αρχές του καλοκαιριού. Την ευθύνη για το νέο σχεδιασμό έχει η εταιρία Orion Web και μέχρι 30/05/2012 δεχόμαστε και δικές σας προτάσεις για το νέο Lesvosnews.net

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους  όσους μας έχουν στηρίξει με πολλούς και διάφορους τρόπους, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε κάθε επισκέπτη μας.

Χρόνια σας Πολλά.

Μοιράσου το άρθρο!