Μedia

24/10/2011 - 11:10

Ο Γιώργος Τάταρης από Μυτιλήνη τώρα και σε εθνική εμβέλεια...!!!

Πριν από μερικούς μήνες ξενίκηνσε από την ΕΡΤ μια φιλόδοξη προσπάθεια με τίτλο «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ» .  Το μικρόφωνο  των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών πέρασε στα χέρια των ακροατών. Οι εκμπομπές μεταδόθηκαν από τους Περιφερειακούς σταθμούς.  Από εκεί έγινε επιλογή των καλύτερων εκμπομπών και ξεκίνησε η μετάδοσή τους από το την ΕΡΑ 2 (το Δεύτερο Πρόγραμμα) σε Εθνική Εμβέλεια.

Το Δελτίο Τύπου της ΕΡΤ αναφέρει: Οι μεταδόσεις των καλύτερων παραγωγών από τη δράση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας «ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ» συνεχίζονται αυτή την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 20.00, με εκπομπές από τη Μυτιλήνη και την Κοζάνη. Ο Γιώργος Τάταρης από τη Μυτιλήνη επιλέγει συνθέσεις από την ελληνική τζαζ και αναφέρεται στην ιστορία της. Μαζί του η κόρη του Ραλλού, μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.Στο δεύτερο ημίωρο, ταξιδεύουμε μέχρι την Κοζάνη, όπου η ακροάτρια Δήμητρα Καραγιάννη επιλέγει ελληνικά και ξένα τραγούδια.

--------------------

Αυτή την Τρίτη λοιπόν   η "δόξα"ανήκει στο Γιώργο  Τάραρη... από την ΕΡΑ Αιγαίου στην Εθνική Εμβέλεια του Δευτέρου  ( Το Δεύτερο Πρόγραμμα στη Λέσβο εκπέμπει στους 94,3)

Μοιράσου το άρθρο!