Μedia

15/01/2014 - 06:14

Οι ηλίθιοι του facebook στη Μυτιλήνη

Τ

ις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (κυρίως στο facebook)  μια φωτογραφία άγνωστης γυναικάς (που υποστηρίζουν) ότι είναι από τη Μυτιλήνη.

Η φωτογραφία (σύμφωνα με το ηλίθιο δημοσίευμα) υποστηρίζει ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάστημα με κινέζικα  υποδήματα  στη Μυτιλήνη.  Ενώ δοκιμάζει παπούτσια αποκαλύπτει το πιο απόκρυφο σημείο της .

Η φωτογραφία έχει δημοσιευτεί κυρίως σε ιστοσελίδες – απάτη που σε «αναγκάζουν» να κάνεις like στο facebook για να δεις τη φωτογραφία. Είχαμε αναφερθεί στο θέμα πριν μερικές μέρες (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο)

Η φωτογραφία δεν είναι σίγουρο ότι είναι από τη Μυτιλήνη όπως και δεν είναι σίγουρο ότι το συμβάν είναι αληθινό. Κατά πάσα πιθανότητα η φωτογραφία είναι από το εξωτερικό και προέρχεται από ιστοσελίδα που δημιουργεί "Viral-φωτογραφίες".  Ακόμη  και να δεχτούμε ότι το συμβάν είναι αληθινό τι νόημα έχει ο διασυρμός μιας κοπέλας;   Και πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος συμπολίτης μας εδώ στη Μυτιλήνη για να δημοσιεύει τέτοια άρθρα στο προφίλ του στο facebook;

Δυστυχώς η ελευθερία του διαδικτύου έχει μεταβληθεί σε ασυδοσία. Και ευθύνη έχουμε όλοι οι χρήστες του διαδικτύου. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας.  Είναι δύσκολο να πολεμήσεις την ασυδοσία, δυσκολότερο όμως είναι να πολεμήσεις την ηλιθιότητα.

Μοιράσου το άρθρο!